Американський президент Дональд Трамп погрожує Гондурасу, Гватемалі та Сальвадору припинити фінансову допомогу. Також глава Білого дому має намір повністю закрити кордон США з Мексикою.

Цю інформацію Трамп повідомив у своєму Twitter. За словами американського лідера, ці країни нічого не роблять для Сполучених Штатів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Досить сказати про те, що в Гондурасі формується новий караван мігрантів, і вони нічого з цим не роблять". Дональд Трамп

Нещодавно Трамп писав, що розглядає можливість повного закриття американо-мексиканського кордону у разі, якщо демократи не погодяться виділити кошти на будівництво стіни на південному кордоні.

"Ми будемо змушені повністю закрити південний кордон, якщо демократи-обструкціоністи не виділять нам кошти на завершення зведення стіни, а також не дозволять змінити безглузді імміграційні закони, якими обтяжена наша країна". Дональд Трамп

Нагадаємо, що президент США Дональд Трамп більше не відповідатиме на питання американського спецпрокурора Роберта Мюллера.

Йдеться про співпрацю у розслідуванні про ймовірне втручання Росії в американські президентські вибори в 2016 році. Про це заявив адвокат президента США Рудольф Джуліані в інтерв'ю Hill TV.

Зазначається, що Джуліані не припускає, що Трампу доведеться відповідати на додаткові питання спеціального радника ФБР.

Напомним, ранее сообщалось, что скандал с новогодним разговором Трампа с ребенком, во время которой он заявил, что Санты не существует, набирает обороты.

Как сообщал Знай.ua, Израиль заявил об атаке со стороны Сирии, Трамп поспешил с "победой".

Также Знай.ua писал, Мелания рассказала о рождественских играх с Дональдом.