Після заяв Дональда Трампа про так звану перемогу у Сирії з'явилася ще одна новина. Так, виведення військ Сполучених Штатів Америки з місць дислокації на сирійській території триватиме кілька місяців.

Про це стало відомо завдяки повідомленню американського видання ABC News.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

В даний момент в американському оборонному відомстві уточнюють конкретну дату повного виведення військ. У Пентагоні заявляють, що територію Сирії покинуть близько двох тисяч військових США.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Варто також нагадати той факт, що США оголосили про виведення американських військ з Сирії. Президент Дональд Трамп аргументував це рішення перемогою США над бойовиками терористичної організації Ісламська держава в Сирії.

Варто нагадати, що американський президент Дональд Трамп загрожує Гондурасу, Гватемали і Сальвадору припинити фінансову допомогу. Також глава Білого дому має намір повністю закрити кордон США з Мексикою. Цю інформацію Трамп повідомив у своєму Twitter. За словами американського лідера, ці країни нічого не роблять для Сполучених Штатів.

Нещодавно Трамп писав, що розглядає можливість повного закриття американо-мексиканського кордону у разі, якщо демократи не погодяться виділити кошти на будівництво стіни на південному кордоні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що канцлер Німеччини Ангела Меркель провела телефонну розмову з президентом Росії Володимиром Путіним. Вони обговорювали ситуацію в Керченській протоці. Про це стало відомо завдяки прес-службі Кремля. У телефонній розмові лідери двох країн обмінялися думками з приводу ситуації, яка склалася 25 листопада в Керченській протоці.

Нагадаємо, Путін зробив дуже дивний подарунок українцям, але це пастка.

Як повідомляв Знай.uа звичайний смартфон довів тісний зв'язок Трампа і Путіна: розвідці навіть на вулицю виходити не довелося.

Знай.uа писав, Трамп замовкне, щоб уникнути покарання за стосунки з Путіним.