Пішов з життя легендарний радянський актор Іван Бортник.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що його найвідомішою роллю стала участь у картині "Місце зустрічі змінити не можна".

Відзначається, що він пішов з життя під час розмови з дружиною. Йому стало погано, різко піднялась температура. Бортник відразу ж розповів дружині, яка не переставала розмовляти з ним до самої смерті. Лікарі відзначають, що основною причиною смерте став тромб, або ж серцевий приступ.

На момент трагедії йому вимовнилось 79 років.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що відома британська актриса Джун Уітфілд померла у віці 93 років. Це сталося у п'ятницю, 28 грудня.

Наразі причина смерті не повідомляється. Найбільшу популярність Уітфілд принесла роль в комедійному серіалі "Террі і Джун", який виходив на екрани з 1979 по 1987 рік.

Крім того, Джун зіграла в серіалах "Доктор Хто", "Шоу Бенні Хілла", "Міс Марпл Агати Крісті", "Так тримати", "Нові трюки" і багатьох інших. Також акторка виконала епізодичну роль у серіалі "Друзі".

Що цікаво, одну з останніх своїх ролей вона зіграла у віці 89 років. У 2017 році актриса отримала орден і титул дами від принца Уельського в Букінгемському палаці.

Крім того варто відзначити, що у Російській Федерації помер відомий актор Володимир Диховичний, син легендарного режисера Івана Диховичного. Відомо, що акторові було всього 30 років.

За інформацією журналістів, на даний момент подробиць смерті немає. Однак публіцист Кирило Шуліка в соцмережі Facebook написав, що причиною смерті актора стало вживання наркотичних засобів.

"Причина смерті - наркотики. Наркотики зло. Не пробуйте і бережіть дітей", - пише публіцист.

Варто зазначити той факт, що Володимир Диховічний народився 12 квітня 1988 року. У 2014 році закінчив ВДІК (майстерня народного артиста РФ Сергія Соловйова).

Знявся в картинах "Невидимки" Сергія Комарова, "Літо" Кирила Серебреннікова, серіалі "Безсоння" і ін. Володимир - син Івана Диховичного від другого шлюбу, його мати Ольга Черепанова, яка, за даними з відкритих джерел, живе в США.

Нагадаємо, батька Дмитра Бікбаєва знайшли мертвим: поліція припускає самогубство.

Як повідомляв "Знай.ua", помер класик індійського кіно.

Також "Знай.ua" писав, що померла зірка серіалу "Доктор Хто".

Помер молодий український актор Тарас Мельничук