Рано-вранці в суботу в місті Торранс, що в Каліфорнії, сталася жорстока стрілянина з численними жертвами.

Про це повідомила поліція американського штату Каліфорнія, передає AP.

У відділенні поліції Торранса заявили, що були "повідомлення про постріли з декількома жертвами" в боулінг-клубі Gable House Bowl.

За словами правоохоронців, в результаті стрілянини було вбито троє і четверо постраждали. Поліція наполегливо закликала місцевих "триматися подалі від боулінгу". Стрілка поки знайти не вдалося.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Торранс в штаті Каліфорнія є прибережним містом, яке знаходиться в 32 кілометрах від Лос-Анджелеса.

Нагадаємо, в пя'тницю 4 січня в німецькому місті Кельн невідомі влаштували стрілянину неподалік від центрального вокзалу. Поліцейські затримали одного підозрюваного.

За попередніми даними, стрілянина сталася близько 14:00 за місцевим часом недалеко від центрального вокзалу. Поліцейські незабаром затримали чоловіка біля станції метро Breslauer Platz. За інформацією поліції, затриманий мав при собі холодну зброю.

Очевидці розповіли, що чоловік і жінка, які мали відношення до стрільби, пропали з місця злочини на автомобілі чорного кольори, а підозрюваний попрямував у бік розташованого неподалік берега річки Рейн. Правоохоронці у Twitter повідомили, що провели обшук в одному з будинків, розташованих на вулиці, де сталася стрілянина, нікого не затримували.

Раніше портал писав, що у Страсбурзі невідомий відкрив вогонь на святковому ярмарку.

Як повідомляв портал "Знай.uа", поліція застрелила терориста, який розстріляв людей у Страсбурзі.

Також "Знай.uа" писав, після кривавої стрілянини на ярмарку в Страсбурзі влада країни вирішили запровадити посилені заходи безпеки, які передбачають посилений контроль на кордонах, посилені заходи безпеки на всіх різдвяних ринках у Франції та ін.