Американський лідер Дональд Трамп вступив у словесну перепалку з однією з журналісток під час прес-конференції. Президента вивело з себе питання про будівництво стіни на кордоні США і Мексики.

Цю інформацію повідомляє The Hill.

Дівчина запитала Трампа про матеріали, з яких буде зводитися стіна. Раніше президент США говорив, що споруда буде з бетону, але останнім часом він заявляє, що стіна буде зі сталі.

"Зараз наш уряд не працює через вимоги вашої адміністрації, щоб американські платники податків заплатили за стіну. Як ви можете сказати, що не відмовляєтеся від цієї обіцянки, своїм прихильникам". підкреслила журналістка

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Трамп підкреслив, що розглядає ідею про фінансуванні стіни за рахунок Мексики, а саме за рахунок економічної вигоди для США за новою північноамериканською торговельною угодою, яку ще не підписав Конгрес.

"Я тільки що сказав вам, що ми тільки но уклали торговельну угоду. Ми візьмемо мільярди і мільярди доларів, набагато більше, ніж вартує стіна". Дональд Трамп

Також президент США зазначив, що дівчина "не в будівельному бізнесі" та "чогось не розуміє", в США існує великий металургійний бізнес, а також що сталь міцніша, ніж бетон.

Нагадаємо, соціологічна служба Gallup провела дослідження, результати якого показали, що рекордний відсоток американських громадян хоче виїхати з країни.

Зокрема, за результатами дослідження, близько 16% опитаних американців висловили бажання покинути країну. За словами соціологів, такий показник став найбільш високим за весь час проведення досліджень.

Варто відзначити, що за президентства Барака Обами покинути країну погодилися лише 10 % опитаних. Під час правління Джорджа Буша-молодшого цей показник становив 11 відсотків.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Трамп висловив свою позицію щодо Росії.

Також "Знай.uа" писав, що Меттіс пішов, в Білому домі заявили: Це було благородною річчю.