На північному заході Бразилії зафіксовані підземні поштовхи магнітудою 6.8, про що повідомляє ТАСС, з посиланням на Геологічну службу США.

Як повідомляють сейсмологи, епіцентр землетрусу знаходився на відстані в 89 кілометрів на захід від муніципалітету Тарауака і залягав на глибині в 575.3 кілометра.

На даний момент будь-яка інформація про руйнування і постраждалих відсутня.

Не так давно стихійне лихо накрило багатостраждальну Індонезію, де стався потужний землетрус магнітудою 6,1. Воно спостерігалося неподалік від міста Манокварі і столиці індонезійської провінції Західне Папуа. Епіцентр землетрусу припав на Манокварі і Південне Манокварі. Деякі з жителів сильно панікували і просто зібралися в поле, залишивши свої домівки.

Через стихійні лиха Міністерство закордонних справ України рекомендує уникати відвідування Індонезії, особливо територій, неподалік від яких відбуваються землетруси. Згідно з останніми даними, на її території з причини сильних цунамі загинули близько 430 осіб.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що філіппінці постраждали від сильного шторму, який забрав життя 22 осіб. Під удар потрапили центральні острова Філіппін, при цьому безліч зруйнованих стихією районів все ще знаходяться під водою. Для порятунку сімей в зону стихійного лиха відправляють гумові човни і військових. Відзначається, що рівень повені в деяких районах досягає дахів будинків.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у префектурі Хоккайдо на півночі Японії стався сильний землетрус магнітудою 5.4, позначається червоним кольором. Його епіцентр зафіксували на глибині більше 58 кілометрів і на відстані всього лише 71 кілометри на південь від населеного пункту Обіхіро.

Також "Знай.uа" писав, що дерев'яний міст в Росії не пережив новорічну ніч і розвалився прямо під бій курантів. На розміщеному в мережі відео можна побачити, що конструкція, на якій прогулювалися десятки людей, просто поїхала вниз, тягнучи за собою відпочиваючих. Передбачається, що виною всьому – недолік опор, внаслідок чого міст не витримав високе навантаження.