В Індії поховали відому рептилію. Понад 500 чоловік прийшли провести в останню путь 130-річного крокодила. Про це повідомляє видання Hindustan Times.

Повідомляється, що триметрова рептилія по імені Гангарам (Gangaram) померла у вівторок, 8 січня. Тіло мертвого крокодила виявили в ставку місцеві жителі села Бавамохатра в штаті Чхаттісгарх. Ветеринари оглянули тіло Гангарама і прийшли до висновку, що крокодил помер від старості.

Засмучені смертю свого улюбленця індійці, влаштували крокодилові розкішні похорони. До могили тіло Гангарама відвезли на прикрашеному квітами і гірляндами тракторі. Проводити в останню путь рептилію з'їхалися жителі з усієї округи.

За словами жителів села Басавана (Basawanа), рептилія була дуже доброзичливою і ніколи нікого не кусала.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

«Діти могли плавати поряд з Гангарамом. Він ніколи ні на кого не нападав і не заподіяв нікому шкоди. Він був не крокодилом, а іншому і божественним створінням, ми поклонялися йому», — розповів індієць

Також селяни зазначають, що крокодила часто годували рисом і бобовим супом. Гангарама вважали "розуміючим", так як завжди, коли приходили купальники, він відпливав на інший бік ставу, щоб нікому не заважати.

Староста Мохан Саху (Mohan Sahu) зазначив, що селяни вважали крокодила оберігачем села. Тіло рептилії зарили поруч зі ставом, на могилі планують встановити статую.

Нагадаємо, В Одесі з'явилися "котопункты" для бездомних пухнастиків: хвилинка доброти від активістів

В Одесі на вулицях стараннями активістів почали з'являтися так звані "котопункты" – точки допомоги і затишку для знедолених котиків, які не знають домашнього тепла, теплого молочка і ласкавих хазяйських рук.

Як повідомляв портал "Знай.uа" кумедний хаскі знайшов собі хижого одного, їх гра в догонялки призвела соцмережі в захват.

Також "Знай.uа" писав, бездомний врятував пса від страшної смерті і посмішка тваринного підтверджує, що світ сповнений добра.