Озброєна група невідомих жорстко розправилася з відомим репером. Відомо, що кривава трагедія трапилася 10 січня. Бандити випустили в музиканта вісім куль, в той час, коли хлопець їхав на своєму мотоциклі.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ, які посилаються на оперативну інформацію правоохоронців.

Відомо, що мова йде про першого в Пуерто-Ріко відкритого гея та борця за права ЛГБТ-спільноти Кевіна Фрета, який активно займався музичною кар'єрою, пише портал "Політека".

За інформацією журналістів, його розстріляли вранці, випустивши в нього 8 куль. 24-річний музикант був ще живий, коли його доставили до лікарні, але незабаром помер. На даний момент силовики ще не затримали жодного підозрюваного.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Фрет почав кар'єру репера в минулому році, коли випустив композицію "Soy así", після чого відразу здобув популярність. Він один з небагатьох в Пуерто-Ріко, хто не побоявся зізнатися в нетрадиційній сексуальній орієнтації, через що його сильно засуджували.

Варто нагадати, що в Болгарії, в горах Пірін в районі гірськолижного курорту Банско, загинули дві людини в результаті сходження лавини. Місцеві рятувальники знайшли тіла двох сноубордистів на глибині близько півтора метрів сніжної маси. Правоохоронці намагаються з'ясувати громадянство загиблих.

Відомо, що в районі сходження лавини знаходилися ще дві людини. На щастя, вони не постраждали. За словами місцевих рятувальників, загинули самі попрямували у бік лавини, намагаючись зійти з неї по спуску.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в американському штаті Вісконсін знайшлася 13-річна Джеймі Клосс, яка зникла зі свого будинку в містечку Баррон. Дівчинку ніхто не бачив з тих пір, як її батьки були знайдені мертвими. З 15 жовтня поліція і ФБР активно шукали дівчинку, але не змогли знайти жодних ключів до пошуку вбивці і викрадача дитини. Джеймі майже приписали до розряду загиблих.

Нагадаємо, у Харкові обвалився торговий павільйон: територію оточено, працюють рятувальники, "швидкі" розвозять постраждалих.

Як повідомляв Знай.uа страшна смерть жінки напередодні Різдва: перші подробиці загнали розслідування в глухий кут.

Знай.uа писав, у Москві зі стріляниною викрали головного підозрюваного у вбивстві Вороненкова.