Все більше європейців обирають життя на одинці та не пов'язують себе шлюбними відносинами.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відомо, що за висновками соціологів вже найближчим часом одноосібних домогосподарств у Європі може стати стільки ж, скільки й сімейних, а одинаки вже почали змінювати політику та економіку.

У свою чергу психолог відзначила, що європейським жителям набагато легко самоутвердитись самостійно через індивідуальне життя, яке ні з ким не пов'язане.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Особистісний контроль, потяг до індивідуалізації, особистісного розвитку, самореалізації – цих цінностей досягти легше, якщо в тебе окрема житлова площа, ти самостійно себе фінансово забезпечуєш", - каже психолог Наталі Ломоносова.

Крім того вона додала, що до такого існування людство йшло багато тисячоліть. Головним поштовхом до подібного розвитку стало бажання жінки зайняти своє місце у соціуму, а не ховатись за сімейними турботами та чоловіком.

"До цього людство йшло останнє півстоліття, а поштовхом стала так звана "жіноча революція" - відколи жінки отримали контроль над власним життям, сховатися за чоловіком перестало бути життєвою необхідністю. Жінка взяла під свій контроль власну сексуальність і дітонародження. Вона вирішує, коли та скільки їй народжувати", - каже фахівець.

Разом з тим варто відзначити, що житель Лондону 90-річний Дерек Тейлор поділився власним рецептом, як здолати самотність і не втрачати жагу до життя.

Чоловікові довелося пережити важкі випробування, які згодом перетворилися на безцінний досвід. Він почувався непотрібним та ізольованим від суспільства після того, як одна за одною пішли з життя його дружина та сестра.

"Я втратив двох найближчих людей. Взагалі, що старшим стаєш, то більше здається, що ніхто не хоче з тобою спілкуватися. Тоді я подумав: що сам можу зробити, аби не бути самотнім?" – розповів Тейлор.

За словами британця, виконуючи 10 простих правил, у нього з'явилося відчуття, ніби почав нове життя.

Нагадаємо, як знаки Зодіаку розривають стосунки.

Як повідомляв "Знай.ua", нумерологи розповіли, які цифри принесуть удачу в 2019.

Також "Знай.ua" писав, що астрологи назвали три найпідліших знаки Зодіаку.

Самотні чи вільні: третина європейців обирає жити наодинці із собою