Чоловік у нетверезому стані розправився з дружиною, а потім розстріляв трьох сусідів у башкирському місті Учали. Незабаром після трагедії вбивця звів рахунки з життям.

Передають російські ЗМІ.

34-річний Артур Ібрагімов посварився з дружиною Ляйсан і схопив рушницю. Перелякана жінка побігла до сусідів, щоб попросити про допомогу. Чоловік побіг слідом.

В результаті чоловік убив сусідку, а її чоловіка серйозно поранив. Потім вистрілив в іншого сусіда – майора МВС, який прибіг на допомогу. Він помер в лікарні від травм.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Свою дружину п'яний чоловік все-таки наздогнав, а потім застрелив. Незабаром після цього він звів рахунки з життям.

Нагадаємо, П'яний вітчим жорстоко розправився з 5-місячною донечкою: заважала спати

Неймовірно жорстоке і нелюдське вбивство сталося в Івано-Франківській області у Рожнятівському районі. 26-річний вітчим убив свою п'ятимісячну доньку, завдавши їй важкі травми головного мозку, від чого дитина померла, незважаючи на всі зусилля медиків, розповіли у відділі комунікації Національної поліції області. Причина вражає і здатна вибити з колії будь-якої розсудливої людини – дівчинка заважала цьому психопату спати гучним плачем, розповіли правоохоронці.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Трагедія у київській піцерії: танець переріс у бійку та закінчилася стріляниною, деталі

У Києві через лезгинки сталася стрілянина.

Як повідомляє Інформатор, у неділю, 13 січня, в піцерії Mister Cat за адресою вулиця Срібнокільська, 3е між двома відпочиваючими там компаніями виник конфлікт, який закінчився стріляниною.

Також Знай.ua" писав про те, що Неадекватний біженець накинувся з ножем на вагітну: деталі звірячого вбивства довели навіть лікарів

У місті Бад-Кройцнах, що на території Німеччини, між пацієнткою та відвідувачем одній з місцевих клінік стався конфликт.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відомо, що у розпал конфлікту між людьми чоловік схопив ніж і кілька разів ударив жінку, яка виявилася вагітною.

Місцевим медикам довелося невідкладно робити жінці операцію. Їм таки вдалося її врятувати. Зараз її стан оцінюють, як стабільний.