Американський президент Дональд Трамп розповів про свою співпрацю з Російською Федерацією.

У інтерв'ю він переконує, що "ніколи" не працював на росіян. Про це повідомляє видання "Голос Америки".

Президент США відповідав на питання журналіста, чи доводилось йому йти на таку співпрацю.

"Я ніколи не працював на росіян. І ви знаєте відповідь на це питання краще, ніж будь-хто. Не тільки я ніколи не працював на Росію, ганьба, що ви навіть ставите це питання, тому що все це один великий обман", - заявив глава США.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У свою чергу, Трамп пройшовся по екс-главі ФБР Джеймсу Комі, якого він звільнив у травні 2017 року. Він назвав його "поганим поліцейським" після того, як Комі дав свідчення в Сенаті з приводу ходу розслідування справи про можливе втручання Росії в президентські вибори в США.

11 січня видання "The New York Times" з посиланням на джерела опублікувала нові дані про співпрацю Трампа з Росією. Відзначимо, що в 2016 року США офіційно звинуватив владу Росії в зломі серверів американських політичних партій і у втручанні в процес президентських виборів.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп оголосив, що американські війська почнуть виводити із Сирії.

Він переконаний, що Росія, Іран і Сирія отримали більше вигоди, ніж США, від дій Штатів зі знищення терористів "Ісладмської держави".

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Європі назріває серйозна фінансова проблема із-за амбіцій туманного Альбіону. Розрив Британії з Євросоюзом, без додаткових угод з Брюсселем, може обернутися серйозними матеріальними проблемами для інших держав-членів ЄС.

Також "Знай.uа" писав, що, як заявляють соціологи, рейтинг схвалення діяльності президента США Дональда Трампа в січні знизився до 44%. У той же час рейтинг несхвалення глави держави зріс до 56%, про що повідомляє НБН, посилаючись на видання The Hill.

Опитування проводилося в період часу з 8 по 11 січня, оскільки в цей проміжок стартував 21 день зупинки роботи федерального уряду Америки.