У Нью-Йорку підірвали старий міст Tappan Zee через річку Гудзон.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що найважливішим при керованому вибусі стало не завдати шкоди новому мосту, який знаходиться зовсім поруч.

Варто відзначити, що ще кілька років тому місцева влада замінила старий міст, який був зведений ще у далекому 1953 році на більш новий та сучасний.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Відзначається, що після вибуху від мосту залишився лише невеличкий шматок металу, який обіцяють вилучити з води вже найближчим часом.

Разом з тим варто відзначити, що потужний вибух прогримів на хімзаводі в Ленінградській області. Після чого підприємство охопив вогонь.

Пожежа на заводі "Поліпласт" розпочалось в одному з цехів. Робітники почали вибігати на вулицю – потім пролунав вибух.

"Так рвонуло, у нас в квартирі стіни на 5 см хитнуло вбік і на місце повернулись. На моїх очах. Жах! Думала, напевно, землетрус почався", - розповідають очевидці.

Наразі на місці працюють рятувальники. Всі подробиці з'ясовуються, інформація оновлюється.

Крім того варто відзначити, що у понеділок, 14 січня, в столиці Афганістану Кабулі пролунав потужний вибух, в результаті якого загинули 4 людини, постраждали близько 44, включаючи 10 дітей.

Згідно з повідомленням, вибух стався в районі, де розташовані офіси зарубіжних громадських організацій, а також проживають іноземці.

За попередніми даними, вибуховий пристрій був встановлений на вантажівці. В результаті вибуху пошкоджено декілька житлових будинків.

Агентство Pajhwok в Twitter уточнило, що вибух стався в східному районі міста на Джалал-Абад-роуд біля розважального комплексу для іноземців.

МВС Афганістану назвало те, що трапилося терактом.

Так, офіційний представник міністерства Наджиб Даниш в Facebook написав, що інцидент стався в дев'ятому поліцейському окрузі. На місце прибули поліцейські спецпідрозділи, ситуація знаходиться під контролем.

Він також розповів, теракт був здійснений із застосуванням вантажівки, начиненого вибухівкою. Кілька житлових будинків в цьому районі в результаті вибуху пошкоджено.

Нагадаємо, Росію сколихнула нова трагедія, число жертв зростає з кожним днем.

Як повідомляв "Знай.ua", пекельна пожежа на Харківщині забрала життя літнього чоловіка.

Також "Знай.ua" писав, що на популярному гірськолижному курорті прогримів вибух.

У Нью-Йорку підірвали міст через Гудзон.