Кількість жертв обвалення житлового будинку в Шахтах Ростовської області, в якому вибухнув побутовий газ, зросла до чотирьох. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Як повідомляється, рятувальники знайшли під завалами ще три тіла. Раніше було відомо, що доля кількох мешканців будинку залишається під питанням. Губернатор Ростовської області Валерія Голубєва заявила, що серед загиблих можуть бути літня жінка і родина з трьох людей.

Всього рятувальники витягли з-під завалів сім постраждалих, 140 були евакуйовані.

Раніше повідомлялося, нова трагедія сколихнула російське місто. У місті Шахти (Ростовська область) вибух побутового газу зрівняв дев'ятиповерхівку з землею.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Про це пишуть російські ЗМІ.

"У зруйнованих квартирах проживали 12 осіб. Сім з них врятовано, один загинув, доля чотирьох осіб встановлюється", - цитує ТАСС повідомлення прес-служби МНС Росії.

За даними відомства, загибла - жінка, яка перебувала в квартирі на дев'ятому поверсі. У цій же квартирі були дитина і чоловік, вони вціліли, ними займаються медики.

Доля жінки, яка була в сусідній квартирі, невідома. Поверхом нижче жили троє людей. Що з ними, поки невідомо. Рятувальники почали розгрібати завали і шукати постаждалих.

П'ятьох людей з ще однієї постраждалої квартири на восьмому поверсі вдалося витягти живими.

Повідомлення про часткове обвалення будинку на вулиці Хабарова надійшло в МНС о 6:18 за московським часом.

За попередніми даними, причиною аварії називають вибух побутового газу. Він стався в квартирі на останньому дев'ятому поверсі.

У результаті було зруйновано чотири квартири на дев'ятому та поверхом нижче.

Нагадаємо, на північно-заході Китаю при обваленні вугільної шахти загинули щонайменше 19 осіб.

Раніше Знай.ua повідомляв, в неділю, 13 січня, стало відомо про трагічну пожежу на Харківщині, яка забрав життя літнього чоловіка.

Також Знай.ua писав, у місті Калуш на олефіновому заводі ТОВ "Карпатнафтохім" сталася пожежа. Займання вдалося ліквідувати, проте досі триває тління.