Затриманій в московському аеропорту Шереметьєво Насті Рибці стало погано: у неї почалася температура. Дівчині викликали швидку допомогу в ізолятор. Про це розповів адвокат Рибки Олександр Молохов одному з російських ЗМІ.

"Їй викликали швидку, зараз надається медична допомога, у неї температура", - заявив адвокат.

За його словами, здоров'я дівчини сильно підірвало довге перебування у в'язниці Таїланду.

"Для людини це (затримання в аеропорту – прим.) було великим ударом, кошмар після всіх потрясінь, які вона відчувала в цій страшній в'язниці протягом багатьох місяців", - зазначив Молохов.

"Справді, прямо при правозахисниках їй була викликана швидка допомога через високу температуру. У цілому ж всі затримані вважають, що порівняно з тайською в'язницею російські ізолятори - просто рай", — зауважила вона.

Раніше повідомлялося, що скандальну Настю Рибку після 9 місяців ув'язнення у Таїланді депортували на батьківщину. Вірніше в Москву, хоча вона є громадянкою Білорусі. І вона вирішила влаштувати шоу в своєму стилі прямо в аеропорту.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На виході з аеропорту Шереметьєво в Москві Настю Рибку і Алекса Леслі, а також ще двох фігурантів справи про нелегальний "секс-тренінг" затримали. Поліція чекала їх депортації і прямо з аеропорту відвезла у відділок.

Настя влаштувала прямо в аеропорту шоу, вона сіла на підлогу і відмовилася куди-небудь їхати. Для того, щоб затримати і доставити дівчину у відділок, оперативникам довелося знайти в аеропорту інвалідну коляску і посадити в неї Рибку. Зробити це вдалося не без зусиль.

У Шереметьєво фігурантів справи у Таїланді затримали за статтею "Втягнення у незаконне заняття проституцією".

Нагадаємо, Дерипаска знайшов собі нову Рибку.

Раніше Знай.ua повідомляв, суд задовольнив позов Олега Дерипаски до Насті Рибки і Алекса Леслі. Парочка заборгувала "сірому кардиналу" по 500 тисяч рублів кожен.

Також Знай.ua писав, улюблену рибку російських олігархів здав її ж клієнт.