Днями Меган Маркл відвідала компанію Mayhew, яка займається захистом тварин. Під час свого візиту герцогиня Сассекскська поспілкувалася з волонтерами і співробітниками організації. Одна з них привітала її словами:

"Яка ви прекрасна леді. Хай благословить вас Господь!"

Помітивши вагітний живіт Меган додала:

"А ви товста жінка!"

Реакція герцогині була швидкою, вона розсміялася і відповіла:

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

"Згодна!"

Раніше повідомлялося, що під час нового спільного виходу з принцом Гаррі, Меган Маркл прочинила завісу народження дітей. Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, герцогиня Сассекська вперше розповіла, коли заплановане поповнення в королівській родині. Меган розповіла дев'ятирічній дівчинці, що знаходиться на шостому місяці вагітності, а пологи плануються на кінець квітня.

Проте на найбільш інтригуюче питання про стать малюка, королівське подружжя не відповіли, зазначивши, що це стане великим сюрпризом.

При цьому журналісти вже досить давно говорять, що Меган і Гаррі чекають дівчинку, яку хочуть назвати на честь матері принца - Діаною. Таке припущення - найбільш популярне як серед букмекерів, так і серед королівських репортерів.

Раніше повідомлялося, що у центрі скандалу опинилися ноги вагітної Меган Маркл. Вона знехтувала правилом, якого не завжди дотримується королева Єлизавета, хоч і зробила це досить красиво.

Нещодавно 37-річна герцогиня Сассекська відвідала виставу цирку Cirque du Soleil, яка проходила в лондонському Альберт-холі. На урочистому заході Меган з'явилася у розкішній вечірній сукні.

Її образ прикрашав клатч від Givenchy, а на руці браслет, який колись належав принцесі Діані. Цю витівку Меган Маркл назвали однією з найяскравіших з тих пір, як вона стала частиною королівської сім'ї.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Кейт Міддлтон зробила дуже боляче своїм дітям: це все через піцу

Також Знай.uйа" писав про те, що Кейт Міддлтон, скоїла злочин проти моди: фото вже гуляють по інтернету.

Нагадаємо, Меган Маркл вперше розповіла, коли народить.