Мешканка Великобританії Клементина Кроуфорд (Clementine Crawford) заявила, що співробітники нью-йоркського ресторану Nello заборонили жінкам розташовуватися біля барної стійки.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Свій досвід Кроуфорд описала в тексті «Вечір, коли мене прийняли за дівчину за викликом». Він був опублікований в мережі. На матеріал звернув увагу канал CBS.

Співробітники закладу повідомили дівчині, що це спосіб боротьби з проституцією.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Мешканка Лондону уточнила, що раніше відвідувала згаданий ресторан під час відряджень. Але при останньому візиті їй вперше заборонили займати місце біля бару.

Виявилося, що власник закладу вирішив, що повії чекають своїх клієнтів, сидячи біля стійки. Він ввів таке обмеження для всіх жінок, щоб убезпечити ресторан від їх появи.

«Ми все ще боремося за місце за столом (якщо бути точніше, за барною стійкою)», — говорить Кроуфорд. Її відгук прочитали тисячі чоловік.

У результаті рейтинг закладу різко впав. Користувачі інтернету залишають принизливі коментарі в інформаційному розділі Google, а також на сайті для відгуків Yelp.

«Якщо ви хочете макарони зі смаком сексизму, поїжте тут», — пише один з коментаторів. «Тут вас чекає цькування самотніх жінок і дорога їжа», — підтримує його інший. Кілька відвідувачів повідомили, що припинять відвідувати заклад.

Журналісти звернулися за коментарями заклад, однак там проігнорували запит.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що світова американська компанія фаст-фуду McDonald's відтепер не зможе використовувати назву популярного гамбургера в своєму меню. На території країн Європейського союзу американці втратили ексклюзивне право на використання торгової марки Big Mac

Як повідомляв портал "Знай.uа", столиці Кенії Найробі скоєно збройний напад на готельний комплекс. Повідомляється про поранених і вбитих.
"Знай.uа" писав, що співробітники Верховної Ради замовили їжу в ресторані фаст-фуду McDonald's, однак були дуже здивовані тим, що їм доставили.