В інтернет-мережі обурені поведінкою московських попов під час свята – Хрещення Господнього.

Один з постів розмістив блогер Vitauskas.

«І вони ще щось розповідають про розіп'ятих в трусиках хлопчиків?», — пише він.

На опублікованих фото дітей занурюють в ополонку. У деяких випадках це роблять московські попи. Такі факти стали причиною різких коментарів користувачів мережі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

«Два попа як педофіли дивляться», «в ополонці акул не вистачає», «мракобіси звичайні», «у дитини від таких процедур може серце на раз-два зупинитися», «рухаються до привселюдным страт», — пишуть вони.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські політики і прості люди занурювалися в ополонку і активно ділилися фото і відео в соцмережах. Одним з перших показав приклад мер Києва Віталій Кличко. Разом з ним в ополонку поринули ще близько 30 градоначальників українських міст.

Купання тривали аж до ночі. Втім, більшість вирішили "моржувати" таки вранці та вдень на спеціально облаштованих місцях. "Моржі" зі стажем запевняли, що сьогоднішній ранковий мороз -3 для них - справжня спека.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на свято Водохреща у Києві до храму Помісної Церкви України вишикувалася величезна черга.
"Знай.uа" писав, що у свято Хрещення Олег Ляшко пірнув зі своєю командою в ополонку з коментарем - «Дядько Чорномор і 33 богатиря».

Політик перед пірнанням в ополонку дав настанови своїй команді про поведінку на воді.

«Акуратно пірнайте! І давайте порахуємо, скільки вас тут є. Щоб усі потім вийшли», - пожартував лідер РПЛ.

«Дивіться, яка шикарна погода! Господь допомагає!», - саме такі слова прозвучали від лідера Радикальної партії Олега Ляшка, який, як і всі християни, вірить, що якщо на Йордану зануритися у воду - весь рік буде без хвороб.

За своїм лідером, не вагаючись, до ополонки пішли депутати Радикальної партії.

«Дай Бог, щоб і весь цей бруд, яка є в Україні - бруд бідності, залежності, рабства, безробіття ми змили. Щоб у людей була робота, зарплата і добробут. Нехай Господь допоможе всій нашій країні», - підкреслив політик.