У соціальних мережах зараз гуляє новий тренд під хештегом #10yearschallenge. Ідея в тому, щоб постити поруч свої фотографії за 2009 і 2019 рік і дивитися, хто як змінився і чого досяг.
Всі ці роки (і не тільки ці) незмінним залишається одне – увага преси , та й усього світу, до Британської королівської сім'ї, як до еталону шляхетності, але в той же час – невичерпного джерела пліток. Як змінилися Королева Єлизавета, герцогині Меган і Кейт і їх чоловіки, і інші члени монаршої родини - дивіться у нашому матеріалі.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Нагадаємо, раніше в рамках челлендж зірки і політики прокотилися в машині часу і показали, як виглядали 10 років тому

У 2009-му Петро Порошенко ще не був президентом і не носив червоний галстук. І міг дозволити собі станцювати танець на сцені з Пугачовою.

Порившись в архівах, можна витягнути на світ божий багато смішних і цікавих фотографій з життя політиків і селебріті 10-річної давності.

Пропонуємо вам підбірку випадкових кадрів, вихоплених з різних подій 2009-го року, які допоможуть щось більше відкрити про відомих усім осіб.

Так, наприклад, сьогодні важко уявити, що Петро Порошенко міг хвацько витанцьовувати разом з Аллою Пугачовою, а за Юлю Тимошенко голосували своїм співом майже всі українські зірки.

Так само цікаво подивитися, наскільки іншими і не завжди красивіше були відомі артисти, і як роки змінили їх.

Нагадаємо, Порошенко і Януковича порівняли одним фото

Як повідомляв портал Знай.иа, Маша Єфросиніна вирішила показати, як виглядала десять років тому, прийнявши участь у популярному 10 years challenge.

"Знай.иа" розповідав про те, що Маша Єфросиніна присвятила свою творчість всім працюючим мамам.

Ще знаменитість розповіла все про те, як доглядає за волоссям.

Також артистка брала участь у популярному проекті "Танці з зірками", де її партнером став танцюрист Максим Леонов. Так, Маша вирішила поділитися першими враженнями від шоу.

Знай.иа писав, Олі Полякової виповнилося 35 і за останні десять років вона тільки покращала