В Парижі на Єлисейських полях, четверо озброєних злочинців вчинили пограбування банку Milleis.

Цю інформацію повідомляє BFMTV.

“Вранці близько 8:30 четверо озброєних людей увійшли в банк Milleis, зв'язали співробітників та окропили їх таємничою рідиною. Злочинці відкрили 30 сейфів, забравши, за попередніми даними, кілька тисяч євро”. йдеться в повідомленні

Відомо, що зловмисникам вдалося втекти з місця злочину. Їх пошуки почала бригада по боротьбі з бандитизмом.

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Повідомляється, що пограбування відбулося в декількох сотнях метрів від резиденції президента Франції — Єлисейського палацу.

Нагадаємо, нахабні грабіжники розгромили банкомат державного "Приватбанку" і викрали гроші. Інцидент стався в ніч з неділі на понеділок у селі Соколівка Черкаської області. Про це повідомляє ресурс "Бізнес.медіа".

"Банда для підриву банкомата застосувала повітряно-газову суміш в приміщенні сільської ради по вулиці Вишнева, 20", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що при вибуху було частково зруйновано будівлю сільради в якій знаходився банкомат "Приватбанку".

"Обставини пограбування і загальний нанесений збиток підраховується окремо. Поліція зараз з'ясовує коло можливих підозрюваних у пограбуванні банкомату", - йдеться в повідомленні.

Раніше портал писав, в Кривому Розі сталося зухвале пограбування ювелірного магазину, інцидент стався у суботу, 19 січня. "Працю" злочинців вдалося зафіксувати камер спостереження, але ідентифікувати їх поки не вийшло – на учасників злочину були одягнуті маски.

Зловмисники увірвалися в магазин, попередньо – відібрали зброю в охоронця. Кадри показують, як один із злочинців перед відходом забирає автомат. Награбоване злодії сховали в сині господарські сумки і зникли на автомобілі. У місті оголосили план "Перехоплення", справа розслідується за статтею "розбій".