На півдні Туреччини, в аеропорту курортного містечка Анталья, пройшов торнадо. Близько 12 людей постраждали через небезпечну стихію.

Цю інформацію повідомив губернатор провінції Анталья Мюнір Каралоглу.

"В результаті торнадо в аеропорту перекинулися автобус і мікроавтобус, збитки від негоди було також завдано двом літакам і поліцейському вертольоту. Постраждали 12 осіб, вони доставлені в лікарню. Їхньому життю нічого не загрожує". заявив чиновник

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Каралоглу розповів, що аеропорт продовжує працювати в штатному режимі. Поки невідомо, чи є серед постраждалих громадяни України.

Нагадаємо, в Америці місто Ветампка в Алабамі опинилося на шляху потужного торнадо. Місцеві жителі викладають кадри страшних наслідків, стихія не пощадила нічого.

Смерч пронісся над населеним пунктом і знищував все на своєму шляху. Городянам залишилося лише дивитися на масові руйнування. Місцеві жителі відзначають, що дуже постраждали старовинна церква, поліцейський департамент та багато житлових будинків.

Деякі місцеві не мають можливості самостійно вибратися зі своїх укриттів. Вони перечікували торнадо в підвалах, входи в які завалило уламками.

Раніше портал писав, що через наближення тайфуну "Трамі" в Японії ухвалили рішення скасувати 198 авіаційних рейсів. Про це повідомляє місцеве видання NHK.

Метеорологи з Японії назвали тайфун дуже потужним і наразі центр тайфуну знаходиться в 400 км від острова Міяко на півдні префектури Окінава. Швидкість вітру в центрі стихії сягає 45 м/с. Передбачається, що він обрушиться на захід Японії 30 вересня. Також прогнозуються сильні дощі і шторм, очікуються опади у 80 мм.

Як повідомляв Знай.uа, будинки зруйновано, люди на вулиці, потужна стихія перетворила міста на смітник. Стихія повністю або частково зруйнувала понад 100 будинків.

Також Знай.uа писав, що українець захопив світ дивовижними знімками, дивлячись на них, хочеться збирати валізи. Гірські вершини у французьких Альпах, подвійна веселка над Барселоною, шторм Елеонор у Великобританії.