В Америці місто Ветампка в Алабамі опинився на шляху потужного торнадо. Місцеві жителі викладають кадри страшних наслідків, стихія не пощадила нічого.

Смерч пронісся над населеним пунктом і знищував все на своєму шляху. Городянам залишилося лише дивитися на масові руйнування. Місцеві жителі відзначають, що сильно постраждали старовинна церква, поліцейський департамент та багато житлових будинків.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Деякі місцеві жителі не мають можливості самостійно вибратися зі своїх укриттів. Вони перечікували торнадо в підвалах, входи в які завалило уламками.

На щастя, в торнадо обійшлося без жертв і серйозних травм.

Раніше повідомлялося, що в Сполучених Штатах вирує стихія. Потужний торнадо забрав життя десятків людей і зруйнував багато будинків. За останню добу ще троє постраждалих потрапили до лікарні.

загалом за торнадо в американському штаті Іллінойс постраждала щонайменше 21 людина. Про це повідомляє CNN.

Крім того, стихія повністю або частково зруйнувала понад 100 будинків.

За словами губернатора штату Брюса Ронера, троє постраждалих перебувають у лікарні, ще 18 отримали незначні пошкодження.

Нагадаємо, тайфун-вбивця паралізував цілу країну, скасували авіарейси, люди готуються до найстрашнішого. Швидкість вітру в центрі стихії сягає 45 м/с.

Як повідомляв Знай. ua, будинки зруйновані, люди на вулиці: потужна стихія перетворила міста в смітник. Стихія повністю або частково зруйнувала понад 100 будинків.

Знай. ua писав, що українець захопив світ дивовижними знімками, дивлячись на них, хочеться збирати валізи. Гірські вершини у французьких Альпах, подвійна веселка над Барселоною, шторм Елеонор у Великобританії.