Американські правоохоронці виявили у Вашингтоні тіла трьох чоловіків з вогнепальними пораненнями. Про це повідомляє РБК з посиланням на сторінку глави поліції міста Пітера Ньюшема в Twitter.

Як повідомляється, правоохоронці виявили в районі Форт-Девіс автомобіль з тілами двох чоловіків з вогнепальними пораненнями, і тіло ще одного чоловіка в десятках метрів від машини.

У поліції зазначили, що район в якому знайшли загиблих вважається "тихим". Правоохоронці розшукують кількох підозрюваних у стрілянині.

Раніше ми писали, що у п'ятницю, 19 січня, в Херсоні сталася стрілянина в приміщенні газети під час прес-конференції та круглого столу, про що повідомив голова Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко на своїй сторінці в Facebook.

Невідомі розпилили газ у прес-центрі газети "Новий день", після чого почали стріляти з редакційного коридору у приміщення прес-клубу. Кулі летіли до зовнішніх вікон через внутрішнє коридорне навиліт. Одна з жінок сказала, що те, що ніхто не постраждав, є дивом. Також вона додала, що надихалася газу і ледве вибралася з приміщення.

Організатори звернулися до прес-клубу для проведення круглого столу, так як міська рада нібито була заблокована, хоча спочатку він планувався саме в ньому. Про те, що захід спричинить за собою агресію, люди й не підозрювали.

На даний момент копи проводять слідчі дії на редакційному дворі і в приміщенні. Головний редактор Анатолій Жупина повертається в Херсон з відрядження. Як він заявив: "Стрілянина в редакції, побиті вікна, розпорошення газу! Я просто в шоці!".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що аварія на київській трасі закінчилася стріляниною.

Як повідомляв портал "Знай.uа": теракт у сирійському місті забрав життя 16 людей і завдав травми ще 20.

Також Знай.uа" писав, що харківські поліцейські продовжують пошуки невідомих, які скоїли напад на копа.