У штаті Луїзіана, що у США розшукують чоловіка, який застрелив п'ятьох людей, зокрема власних батьків.

Про це повідомляє CNN.

Наразі вже відомо, що в округах Асеншн і Лівінгстон сталась моторошна стрілянина, через яку загинули відразу п'ятеро осіб. За даними правоохоронців, в обох випадках нападником виступав 21-річний Дакота Теріот.

"Це, мабуть, один з найгірших інцидентів побутового насильства, які я бачив протягом довгого часу", - сказав шериф Асеншина.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Відзначається, що хлопець зміг позбавити життя трьох людей, за 30 миль від проживання власних батьків. Після того, як знайшли трупи 43-річного Біллі Ернеста, 20-річного Саммера Ернеста і 17-річного Теннера Ернеста

Пізніше, як стверджують у поліції, вбитими знайшли й 50-річних батьків нападника.

Разом з тим варто відзначити, що після виховних розмов школяр покінчив життя самогубством. Трагедія сталася на Вінниччині. Так, 15-річний підліток з Вінниччини Артем Ателін, який проживав разом з опікунами, звів рахунки з життям.

Опікуни хлопчика впевнені, що його довели до суїциду і звинувачують в події не тільки класного керівника хлопця, але і співробітника служби у справах дітей. Справа в тому, що підлітка було знайдено повішеним у сараї незабаром після того, як ним провів бесіду класний керівник та інспектор вищевказаної служби.

У минулому році хлопця було взято на облік після того, як зламав паркан у сусідів. А кілька тижнів тому в лікарню з алкогольним отруєнням потрапив його друг. У всьому звинуватили Артема. Класний керівник загиблого підлітка заявляє, що дійсно проводив з ним виховні бесіди, проте заперечує цькування.

"Його ніхто не переслідував. Дитину, яка в особливих умовах, треба навчити як жити", — говорить Євгенія Старущак.

Нагадаємо, викладач київського університету роками домагався студенток.

Як повідомляв "Знай.ua", під Києвом викрали 12-річну дівчинку.

Також "Знай.ua" писав, що в Одесі зловили маніяка.

У передноворічний вечір чоловік убив всю свою сім'ю - матір, дружину і двох дітей