Неподалік столиці Туреччини Стамбула загорівся корабель. На місці працювали пожежники та рятувальники. Є інформація, що 11 людей отримали травми та опіки, двоє - загинули.

Про це повідомляє видання Sabah.

Пожежа сталася на судні, яке перебувало на суднобудівному заводі в Тузлі. Він знаходиться в Стамбульському регіоні. Танкер був під прапором Гонкгонгу. Причини пожежі поки невідомі.

Внаслідок інциденту одинадцять людей отримали травми. Місцева влада повідомила, що їх вже доправили до лікарні. Стан одного з постраждалих дуже важкий.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пожежникам, які прибули на місце події, вже вдалося взяти вогонь під контроль. Місцева прокуратура також розпочала розслідування пожежі на кораблі в суднобудівних заводах Тузли.

Нещодавно стало відомо про те, що біля берегів Туреччини загинули четверо українців - моряки з суховантажу, який йшов з Азовського моря з вантажем вугілля. Наразі причини аварії невідомі, врятовані моряки доставлені у лікарню. Усього на судні було 13 членів екіпажу: дев'ять громадян України, двоє азербайджанців і двоє росіян. Рятувальники кажуть, що судно знаходилося в 80 кілометрах від Самсуна. До місця НП прибули рятувальні вертольоти.

Нагадаємо, що українські моряки, які потрапили в аварію на торговому судні біля берегів Туреччини повертаються додому.

Як повідомляв "Знай.uа", під час шторму, який обрушився на окуповану Керч на минулих вихідних, у міському торговельному порту затонув 14-метровий буксир "РБТ-18"ростовської компанії "Магнус" з 700 дизельного палива на борту.

Також портал "Знай.uа" писав, що вже в липні Україна отримає патрульні катера класу "Айленд", які пообіцяли надати США. Побудовані обидва катери були близько 40 років тому, вони здатні перебувати в морі навіть при сильному штормі і виконувати покладені на них завдання у складних умовах, вести вогонь.