До Туреччини доставили тіла двох студенток, яких вбили в Харкові.

Як передає Habertürk, їх тіла були доставлені в аеропорт Ататюрка, де їх чекали рідні.

Вбиті у Харкові студентки

22-річну Юрдали Хюсюнбеї поховають у провінції Ізмір, а 29-річну Метину Йилдиза – в Хатаї.

Як каже тітка загиблої студентки, "Українська держава, всі українські органи влади і наше посольство зробили все, щоб допомогти".

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Батько Юрдали Хюсюнбеї каже, що його дочка мріяла про те, щоб отримати медичну освіту і заради цього поїхала на навчання до Харкова.

Нагадаємо, Вбивство студенток в Харкові: поліція відновила жорстоку картину злочину, орудував звір

Напередодні Нового року у Харкові жорстоко вбили двох студенток з Туреччини, проте тіла загиблих виявили тільки у четвер, 3 січня.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

У повідомленні говориться, що тіла студенток знайшли в замкненій квартирі. Про те, що дівчата вже три дні не виходять на зв'язок, в поліцію повідомили їхні друзі. Виявилося, що обидві загинули ще 31 грудня від численних ножових поранень.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Труп у валізі: жахлива смерть українки набуває резонансу в мережі

4 січня в одному із сміттєвих контейнерів Дніпра було знайдено валізу, в якій знаходилося тіло невідомої дівчини, пише replyua.net. Незабаром тіло впізнали. Воно належить якійсь 19-річній Дарині Білоус, яка навчалася в одному з коледжів міста.

Також Знай.uа" писав про те, що Російські студенти побили першокурсника: йому "сподобалося"

В Росії в одному з гуртожитків в ході так званого «посвячення в студенти» жорстоко побили первокурсника.

Про це повідомляють журналісти «Фраза». Вони стверджують, що користувач Facebook Дмитро Сергійович виклав на своїй сторінці ролик.

У ньому показується, як роздягненого хлопця «старожили» гуртожитки б'ють ногами до втрати свідомості.

При цьому користувач Володимир Петров зазначив, що такий ритуал - нібито ігровий, і ніхто ні над ким не знущається .всі задоволені.

«Це ж не старші знущаються над молодшими. Терпила прийняв правила гри, йому розповіли, що він послухав і варто отримує, навіть руки не підняв. Йому начебто навіть подобається», — пише Петров.