Опубліковано рейтинг найкомфортніших держав у світі, а конкретніше - найбезпечніших, в тих, в яких можна спокійно пересуватися без побоювань за своє життя та здоров'я.

Так, видання Global Finance показало список країн, в яких індекс безпеки розраховувався виходячи з декількох показників.

Відомо, що до списку увійшли 128 держав. Індекс безпеки розраховувався з урахуванням ймовірності військового конфлікту, рівня злочинності та особистої безпеки громадян, рівня економічного розвитку та ймовірності стихійного лиха.

поліція США
поліція США

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Таким чином, до топ-20 країн ввійшли країни Європи, в яких добре розвинені економіка та система охорони здоров'я. Першою в рейтингу стала Ісландія. Друге місце зайняла Швейцарія, а Фінляндія закрила трійку лідерів. Також до топ-20 країн потрапили Катар, Сінгапур, Нова Зеландія та Канада.

Відомо, що Японія і США зайняли 43 та 65 місце відповідно. Хоча в країнах високий рівень розвитку економіки, в Японії підвищений ризик виникнення природної катастрофи, а в США низький рівень особистої безпеки. Україна в рейтингу безпеки посіла 116 місце, а ось Російська Федерація зайняла 108 сходинку.

Варто нагадати, що Україна очолила черговий рейтинг, хоча хорошого в цьому мало. В цей раз наша країна здобула першість на грунті корупції, передає Telegram-канал "Хіт Леджер".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що порталом Numbeo було опубліковано індекс якості життя 2019. Рейтинг складали, беручи до уваги оцінки інтернет-користувачів по всьому світу. У ньому враховувалась така інформація, як вартість життя, купівельна спроможність, доступність житла, охорона здоров'я, дорожній рух, злочинність і стан навколишнього середовища.

Нагадаємо, названо найбезпечнішу авіакомпанію світу, і це зовсім не Ryanair.

Як повідомляв Знай.uа опубліковано топ 10 найпопулярніших сторінок в Instagram.

Знай.uа писав, українці назвали найулюбленіші свята: без несподіванок не обійшлося.