Президент Росії Володимир Путін перетворив чергове засідання кординаційного штабу на циркове шоу.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Відзначається, що у Росії відбулось екстренне засідання уряду, де Путін виступив із доповіддю, щодо ситуацію з захворюванням на грип у країні. Проте замість інформацію про наявність ліків та інформування населення він заявив про важливість заняття спортом.

"Щоб менше хворіти, потрібно більше займатися спортом", - заявив Володимир Путін.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У мережі відразу ж взялись обговорювати слова очільника Кремля. Зокрема, доволі багато користувачів мережі дорікнули Путіну через такі слова.

"Якщо ночами грати в хокей з дармоїдами, а цілодобово ні хрена не робити - то таки да", "Щоб займатися спортом - потрібні нормальні доходи, а щоб менше хворіти - нормальна медицина, харчування, екологія", - відзначили коментатори. "Черговий перл від великого", "А щоб менше брехати?", "Щоб корови менше їли і давали більше молока, їх треба менше годувати і більше доїти", "Так президент - гігант думки просто! Все у нього просто!" - додали обурені юзери.

Разом з тим варто відзначити, що у середу, 30 січня, Петро Порошенко висунув свою кандидатуру в Президенти.

У повідомленні йдеться, що чи не половина заяв Порошенко стосувалася того, що він - найбільш антиросійський кандидат. Ця "ідеологема" закодована навіть в слогані: "Або Порошенко, або Путін", який миготів на великих екранах в залі МВЦ під час виступу гаранта з програмою.

Журналісти відзначають, що слово "Росія" і його похідні Порошенко за всю свою промову виголосив 21 разів. А ось, наприклад, "пенсії" або "пенсіонери" - три рази, "зарплати" - два, "соціальний" - п'ять разів, "бідність" - тричі.

Соцмережі бурхливо відреагували на слоган.

Одіозна Олена Бондаренко поцікавилася, чи в курсі Путін, що у нього вибори і навіть прикладає уявний бюлетень з двома кандидатами в ньому.

Журналіст Дмитро Заборін моделює гіпотетичну ситуацію, в якій Путін заявить "прийняв рішення не балотуватися в президенти України".

Інші користувачі проводить аналогії між слоганами "Або Порошенко, або Путіна" і "Газ подешевшає в два рази", який просуває Тимошенко, і зазначають, що креатив Порошенко сильніший.

Нагадаємо, чиновник Путіна показав "немиту" у всій красі.

Як повідомляв "Знай.ua", міст Путіна вбив Азовське море і Керченську протоку.

Також "Знай.ua" писав, що російська пропагандистка про плювок в обличчя від незнайомого чоловіка.

Путін попросив Трампа більше тиснути на Україну