У прем’єрки Сербії Ани Брнабич та її партнерки Міліци Джурич невдовзі має народитися дитина. Про це йдеться у повідомленні видання Blic.

Повідомляється, що партнерка очільниці уряду Сербії пройшла процедуру амбулаторного запліднення, і вона вже кілька місяців не з’являється на публіці разом з Брнабич.

Ана Брнабич і Міліца Джурич

У Клінічному центрі радіології та магнітного резонансу, де працювала Джурич, пояснили, що та взяла декретну відпустку на час вагітності.

Пара не любить публічно говорити про своє особисте життя, тому стать їхнього первістка не розголошується. Світ затамував подих і очікує, коли стане відомо про стать малюка.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Нагадаємо, жінка народила дитину одразу від двох чоловіків. Це зробило доброзичливу сім'ю найщасливішою у світі. Вперше в історії жінка завагітніла одночасно від двох чоловіків.

Грем і Саймон Берні-Едвардс – подружня пара з Великобританії. Найбільше на світі вони мріяли про дитину. Чоловіки вирішили звернутися в клініку в Лос-Анджелесі, яка спеціалізується на екстракорпоральному заплідненні. Сурогатною матір'ю стала 32-річна жінка на ім'я Мег Стоун. Вона отримала за свої послуги 25 тисяч фунтів стерлінгів.

Раніше потрал "Знай.uа" вже писав про те, що Регіна Тодоренко розповіла про "вагітний марафон" під час виношування дитини: вразливим не читати.

На фотографії, яка з'явилася в акаунті Регіни Тодоренко, вона позує на вулиці французьких Канн, куди прилетіла на відомий кінофестиваль. Телезірка постала на фото в спокусливій рожевій сукні з акуратним декольте і пікантним вирізом на ногах. На цьому знімку Регіна перебуває на третьому місяці вагітності. Її волосся зібране в елегантну укладку, а на обличчі яскравий макіяж.