В Індії живе вельми незвичайна дитина, близькі вже звикли до її зовнішності, однак суспільство різко реагує на зовнішній вигляд юнака. Так, школяря Лаліта Патидара "нагороджено" природою рідкісною мутацією, відомої як "синдром перевертня", через який все обличчя хлопця вкрито волоссям.

Цю історію опублікувало видання The Daily Mail, пише портал "Політека".

За словами журналістів видання Лаліт народився з вродженим гіпертрихозом. При цьому захворюванні надлишковий ріст волосся проявляється на різних частинах тіла, а також не відповідає статі або віку. У школяра волоссям вкрито все обличчя. Вроджена форма захворювання майже не лікується, у світі зафіксовано лише близько 50 подібних випадків.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Журналісти також зазначили, що 13-річний хлопчик досить популярний у школі, однак іноді незнайомці кидають в нього каміння і обзивають. Коли він вперше пішов до школи, всі були спантеличені, але зараз всі вже звикли до нього, а дівчаткам подобається робити з ним селфі. Незважаючи на це, він звик до своєї зовнішності і відчуває себе з нею комфортно.

"Я народився вже з волоссям на обличчі і всі відразу ж побачили, що я особливий. Іноді мені хочеться бути таким же, як і інші діти, тобто звичайним. Але як правило я вже змирився з цим і звик до себе таким який я є", — розповідає дитина.

Варто нагадати, що образливі прізвиська, вимагання, словесні приниження і навіть фізична розправа – все це булінг, повідомляє "Вільне життя". Так, 19 січня 2019 року набрав чинності Закон України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії булінгу".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція відкрила кримінальну справу за фактом побиття школярками 14-річної мешканки села Вишеньки Бориспільського району Київської області. Провадження відкрито за ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження), сказали в поліції Київської області.

Нагадаємо, у Харкові життя школярів піддали серйозній небезпеці: ведеться розслідування.

Як повідомляв Знай.uа Угорщина повстала проти "рабського закону": скільки можна терпіти.

Знай.uа писав, скандал з побиттям вчителя в київській школі отримав продовження.