Британська поліція веде розслідування у справі ще двох громадян Російської Федерації, яких підозрюють в отруєнні колишнього розвідника ГРУ Сергія Скрипаля та його доньки Юлії в Солсбері.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Daily Mail, яке посилається на дані своїх джерел.

отруєння в Солсбері
отруєння в Солсбері

За інформацією журналістів, двоє громадян Росії у Великобританії в березні минулого року побували на території країни. Ймовірно в даний момент вони знаходяться в Росії. Відомо, що тепер по справі отруєння Скрипалів проходять п'ять підозрюваних.

Слідчі в костюмах біологічного захисту розслідують атаку в Солсбері
Слідчі в костюмах біологічного захисту розслідують атаку в Солсбері

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Видання повідомляє, що у справі про отруєння є третій підозрюваний, проте офіційно ця інформація не підтверджувалася. Пізніше стало відомо, що йдеться про 45-річного Сергія Федотова.

Варто нагадати, що представник російського МЗС Марія Захарова знову оскандалилася маразматичними заявами про "святість" та "непричетність" Росії до злочинів, про які знає весь світ. Про це стало відомо з публікації користувача Vitauskas в Twitter. У повідомленні говориться, що Захарова відзначилася істеричним виступом з приводу нібито несправедливого ставлення до Росії.

В ефірі пропагандистського ток-шоу на російському телебаченні Захарова з істерикою заявила, що США звинуватили Росію в порушенні договору про ракети середньої і меншої дальності, не маючи при цьому нібито ніяких доказів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Російській Федерації у продажу з'явилася дитяча настільна гра з дуже цікавою назвою "Наші в Солсбері". Оголошення про продаж гри опубліковано на сайтах популярних російських інтернет-магазинів. На обкладинці гри можна простежити, що маршрут героїв по ігровому полю Європи збігається з реальним пересуваннями співробітників ГРУ, обвинувачених в отруєнні сім'ї Скрипалів.

Нагадаємо, отруєння Скрипалів: хімічні "досліди" Петрова-Боширова в Солсбері вилізли Путіну новими санкціями.

Як повідомляв Знай.uа Лавров посварився з американцями і запропонував свій варіант вирішення "української кризи".

Знай.uа писав, Путін захопить Білорусь: таємну зброю проти Лукашенка розкрито.