У королівській родині Великобританії виник черговий конфуз через одного з п'яних членів сім'ї.

Американський таблоїд Globe заявив, що дружина принца Чарльза Камілла у п'яному вигляді накинувся на королеву Єлизавету II. Інцидент стався в сімейним обідом в шотландському замку Балморал в січні.

"Дружина спадкоємця престолу активно змішувала джин з тоніком і вино, і врешті-решт стала надто гучною і нестерпним", - йдеться в повідомленні.

Видання зазначає, що коли королева зробила невістці зауваження за його поведінку, і розлютилася.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

"Герцогиня Корнуольська почала кричати на королеву, дорікаючи її в тому, що вона дозволяє своєму чоловікові принцу Філіпу їздити в машині одному (раніше 97-річний герцог Единбурзький потрапив в автокатастрофу), а також у тому, що монархині дозволяє своєму онукові принца Гаррі" сидіти під каблуком "у його дружини Меган", - розповів інсайдер видання.

За повідомленням джерела, після гучного скандалу Камілла запустила у Єлизавети II келихом з червоним вином і порвала на королеві намисто з перлів.

"Чарльзу довелося відтягувати 71-річну дружину від 92-річної матері, яка була глибоко вражена тим, що трапилося", - повідомляється.

Палацова покоївка розповіла, що була викликана охорона і Каміллу потягли у відведену їй гостьову кімнату, щоб вона там охолола.

"Відтепер герцогині заборонено відвідувати сімейні заходи. І взагалі з'являтися в присутності Єлизавети - за винятком деяких офіційних заходів. Цей жахливий інцидент потряс королеву до глибини душі. Вона ще ніколи не піддавалася фізичним атак. І заприсяглася, що ніколи більше не буде надалі. вона не хоче чути ніяких виправдань. наполягає на тому, що "напад Камілли на корону неможливо", - повідомляє джерело.

Винуватиця інциденту - Камілла стверджує, що не пам'ятає, що сталося. І що подібний результат могло викликати те, що вона пила спиртне в поєднанні з ліками, які приймає.

Британська преса поки не коментує цей випадок. У січні королева та її чоловік відпочивали в маєтку Сандрингем. Але вони виїжджали звідти в Балморал - невідомо.

Нагадаємо, нещодавно п'ять кращих подруг герцогині Сасекский Меган Маркл дали інтерв'ю американському виданню People.

Як повідомляв портал Знай.иа принц Гаррі перейняв у свого батька - Чарльза - досить дивну звичку, з якою ніяк не може впоратися, і з-за чого у нього постійно виникають непорозуміння з дружиною Меган Маркл

Знай.иа писав, про те, какое фото весілля принц Чарльз любить .