Поліція затримала 10 учасників протесту.

У суботу, 9 лютого, в Парижі (Франція) під час 13-ї антиурядової акції протесту руху "жовтих жилетів" поліція застосувала проти протестувальників сльозогінний газ.

Передає Associated Press.

Відзначається, що біля Єлисейських полів між протестувальниками паризької поліцією почалися сутички. Щоб розігнати демонстрантів, поліція застосувала газ.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

За даними поліцейських, в ході бійки вони затримали 10 учасників мітингу. Двоє затриманих були поранені. Один з потерпілих втратив руку намагаючись кинути в поліцейських гранату.

Наголошується, що сьогодні учасники антиурядової акції протесту "жовтих жилетів" пройшли маршем від будівлі Національного збору до Ейфелевої вежі.

Нагадаємо, У Франції поліція розігнала протестувальників за 15 хвилин: “жовта ніч” закінчилась так і не розпочавшись

Як раніше повідомляв "Знай.ua" "Жовтий жилет" відкрив вогонь по копам: є постраждалі

По всій Франції тривають акції протесту так званих "жовтих жилетів". Дванадцята хвиля не пройшла мирно. У місті Нант протестуючий відкрив вогонь з пістолета по співробітникам поліції, в результаті чого кілька осіб отримали поранення.

Також Знай.ua" писав про те, що "Жовті жилети" знову виходять на вулиці Парижа: тиск на Макрона посилюється

Французькі "жовті жилети" в суботу, 2 лютого, знову вийдуть на вулицю, щоб продовжити тиск на французьке уряд і президента Еммануеля Макрона.

Передає AP.

В Парижі та інших містах плануються численні протести, мета яких – засудження економічної політики Макрона. Критики вважають, що вона вигідна для багатих.

На цьому тижні протестувальники в Парижі вшанують поранених "жовтих жилетах", які постраждали у сутичках.

В уряді кажуть, що приблизно 2000 чоловік були поранені під час протестів. Четверо отримали серйозні поранення очей. 10 осіб померли в дорожніх інцидентів, які спровокували "жовті жилети".