Американські вчені розповіли, як підлідне озеро на Марсі могло з'явитись лише при існування вулканічної активності.

Про це повідомляють ЗМІ.

Вчені зазначають, що під верхнім шаром Червоної планети знаходиться розплавлена магма. Більш того, вчені не виключають наявність на Марсі підповерхневої життя.

По крайній мірі, тільки в підлідному озері теоретично можуть з'явитися біологічні види.

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що історичною подією для всього людства став політ NASA на Місяць в 1968 році. Над цією місією працювали американське національне агентство та інші приватні організації.

Сучасні технології перевершують можливості того часу. Тому виникає природне запитання: чому жодна країна більш ніколи не прагнула відправити місії на Місяць, з огляду на те, що ведуться розмови про колонізацію Марса?

Згідно з офіційною версією, вчені вже досить знають про Місяць. І немає сенсу витрачати на це ще більше коштів. Справедливо припустити, що набагато дешевше і простіше у всіх сенсах було б спочатку прагнути до колонізації найближчого до Землі космічного об'єкта.

До всього іншого, на Місяці знайшли безліч корисних копалин, які можна було б використовувати на Землі.

Колишні космонавти розповіли правду про причини відмови NASA організовувати пілотовані експедиції на природний супутник землі.

Астронавт, який побував на Місяці під час місії Аполлон 14, доктор Едгар Мітчел зізнався:

"Після нашої подорожі у відкритий космос, я більш ніж упевнений в існуванні інопланетян. Вони спостерігають за нами. Я не знаю, як вони це роблять і скільки їх, але я знаю, що вони є. Ми постійно могли спостерігати їх літаючі пристрої навколо Місяця і нашої планети".

Нагадаємо, Маск розповів про акційний політ на Марс.

Як повідомляв "Знай.ua", астероїди підлітають до Землі.

Також "Знай.ua" писав, що Маск вміло затролив російські ракети.

Колонізація Марсу – почалась