Черговий конфуз трапився під час візиту президента Росії до Казані. Уже вкотре Володимир Путін зганьбився і став об'єктом насмішок користувачів соцмереж.

Про це написав у себе на сторінці в Twitter головний пропагандист та журналіст Дмитро Смірнов. Президент Росії здійснив візит до Казані, щоб подивитися на оновлений центр культури й спорту "Московський".

Користувачі залишили багато коментарів під твітом Дмитра Смірнова, і в кожному з них простежувалась іронія й образа на діючого президента Росії. Зокрема, коментатори писали про те, що Путін постійно перебуває у роз'їздах та влаштовує показуху на камеру, коли в країні безробіття, маленькі пенсії, багато бідних людей. Один із користувачів заявив, що Путін схожий на старого діда, який постійно трясе головою, і що він перетворився на закомплексовану людину.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Це вже не вперше подібні дії президента Росії Володимира Путіна висміюють росіяни. Нещодавно він планував поїхав з візитом до Казані, щоб зустрітися з чиновниками в Іннополісі. Люди були обурені подібною поведінкою президента і писали коментарі про те, що його потрібно запросити у подорож містами Росії, які знаходяться на межі екологічнї катастрофи.

Нагадаємо, що Путін змінив біографію після провалу російських шпигунів: тепер він - артилерист. Голова Кремля у Санкт-Петербурзі переконував почесного будівельника Росії Володимира Бендета, що отримав звання лейтенанта як командир взводу управління гаубичної артилерії.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Кримський міст завалиться вже завтра: окупанти отримали по шапці від Путіна і побігли латати це решето. Конструкція надто хитка, тому навряд чи їй допоможе такий "ремонт".

Також Знай.ua писав про те, що ЄС зруйнував плани Путіна щодо Північного потоку-2.

Одіозний проект Путіна "Північний потік-2", на який Кремль покладав великі надії, дуже скоро потерпить нищівне фіаско. Стало відомо, що ЄС уже в найближчий час внесе правки в свою Газову директиву, і цим зобов'яже російський газопровід "Північний потік - 2" підкорятися жорстким правилам внутрішнього європейського ринку.