Депутат парламенту Словенії Дарій Крайчич подав у відставку після інциденту з крадіжкою - він поцупив сендвіч у одному з магазинів у Любляні.

Про це повідомляє BBC.

У повідомленні йдеться, що депутат з правлячої партії "Список Мар'яна Шареця" пояснив, що в супермаркеті його ігнорували, тому він вирішив випробувати систему безпеки і пішов, не заплативши.

Крадіжку не помітили попри наявність великої кількість камер спостереження, хоча депутат, за його словами, пізніше повернувся, щоб таки заплатити за бутерброд.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Свої дії Крайчич назвав невдалим соціальним експериментом і перепросив керівництво торгового закладу.

Про свій "експеримент" депутат розповів колегам на засіданні комітету сільського господарства. Колеги посміялися з історії, однак у четвер голова фракції "Список Мар'яна Шареця" Бран Голубович засудив дії Крайчича як неприйнятні.

"Він взяв на себе відповідальність за це і подав у відставку за власним бажанням і у відповідності до етичних стандартів "Списку Мар’яна Шареця", - резюмував Голубович.

Нагадаємо, лідер "Радикальної партії" та кандидат у президенти України Олег Ляшко ніколи не мав власного бізнесу, однак володіє статками, які важко переоцінити.

Олег Ляшко
Олег Ляшко

Про це повідомляють журналісти у рамках розслідування програми "Гроші" та публікують фото шикарної нерухомості одіозного радикала.

Як повідомляв раніше Знай.ua, під Києвом в Славутичі приватна котельня будується не лише не за європейськими принципами, але й взагалі, за принципами бандитської влади часів Януковича.

Віктор Янукович
Віктор Янукович

Про це йдеться у статті "Колишніх регіоналів не буває".

Як повідомляє видання, об’єкт будує колишній високопосадовець із податківців Януковича Руслан Щава, а підтримує його секретар міськради Славутича Володимир Борисов, котрий "за сумісництвом" очолює місцевий осередок "Опоблоку", а до цього був впливовим діячем "Партії регіонів", як повідомляє from.ua.

Також Знай.ua писав про те, що проект постанови про присвоєння Уляною Супрун повноважень міністра готували на комп'ютері народного депутата від Опоблоку Олександра Долженкова.