Незвичайне святкування Нового року або "Свята весни" пройшло на південному заході Китаю в минулий четвер.

Дівчатка з дивовижними головними уборами, виготовленими з волосся предків і одягнуті у вишукані сукні, виконали дивовижний танець, пише Daily Mail.

На тлі приголомшливих гір десятки жінок народності "Довгий ріг" виступили на щорічному квітковому фестивалі під назвою "Tiaohuajie".

Китайські дівчата крутяться в традиційному танці

Глядачі запам'ятали на смартфони і фотоапарати як жінки виконали незвичайний ритуал, одягнувши сукні та сорочки, які вишиті трояндами і геометричними візерунками.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Але, мабуть, найбільшою інтерес представляють високі головні убори, зроблені з шерсті, мотузок і волосся предків, обгорнені навколо рогів тварин білою тканиною.

Процес створення незвичайної зачіски

Тим часом у мережі набрали популярність оригінальні знімки жителів Канади. Волосся на голові, вії і бороди після купання на морозі моментально перетворюються у крижаній клубок, який ну дуже схожий на спресований брикет китайської локшини.

Канадці знають, як розважитися взимку. Гарячі джерела Тахін в Канаді привертають взимку тисячі гостей. В будь-який мороз температура в басейнах тримається близько 40 градусів за Цельсієм, і такий контраст штовхає людей на чудернацькі експерименти в стилі білих ходоків.

Вони заморожують волосся на холоді і перетворюють шевелюру в крижаній доширак. Така зачіска гарантує самі епічні зимові фотографії, і суворою забава здається лише на перший погляд. Адже незважаючи на мінусову температуру, люди ніжаться в гарячій воді.

Учасниця крижаного флешмобу

До речі, крижані гнізда на голові принесуть не тільки лайки в соцмережах, але і грошовий приз. В кінці кожного зимового туристичного сезону автори найоригінальніших отримують винагороду. У 2019 році переможцям світить по 750 доларів.

Нагадаємо, модні пользовательнецы з різних країн світу запустили новий суворий тренд.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у соціальних мережах зараз гуляє новий тренд під хештэгом #10yearschallenge.

Також "Знай.uа" писав, дівчата по всій земній кулі виставляють свої профілі фотографії топлес, прикриваючи груди фруктом.