Саранський юнак вбив власну дівчину через два місяці після того, як та відмовилася від звинувачень в його сторону про насильство.

Раніше бойфренд вже спробував відкусити ніс нещасної. Випадок був зафіксований, але дівчина відмовилася від свідчень, пише The Sun.

Через два місяці двадцятирічний Олег Мишадаєв щиросердно зізнався, що жорстоко вбив Олександру Шапошникову, будучи в нетверезому стані.

Олександра та Олег

Два дні юнак жив із понівеченим тілом колишньої дівчини у себе в квартирі. І лише потім він заявив про подію в саранскі правоохоронні органи.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

На тілі двадцятирічної жінки криміналісти виявили множинні поранення, зроблені молотком і ножем. Також повідомляється, що спина нещасної жертви була "простромлена" більярдним києм.

За словами судмедекспертів, дівчина померла миттєво від удару по голові.

На місці злочину також виявили п'ять порожніх пляшок горілки.

Слід зазначити, що суд розпорядився про затримання юнака на два місяці, оскільки Слідчий комітет Росії порушив справу про вбивство.

Раніше, в листопаді 2017 року юнак напав на дівчину після розпивання спиртного, вдаривши її по обличчю і відкусивши частину носа.

На одному з наступних судових засідань його охарактеризували як страдаючого від "неконтрольованого гніву і ревнощів".

Хірурги так і не змогли пришити відкушену частину, заявивши, що ушкодження "незворотні". Пізніше дівчина пройшла складну пластичну операцію.

Олександра до трагічних подій

Як стверджують друзі та близькі жертви, незважаючи на подію, Олександра "пробачила колишнього" і продовжувала жити з Мишадаєвим, з яким познайомилася в музичному коледжі.

Якщо суд доведе провину підозрюваного, йому світить до 15 років в'язниці.

Нагадаємо, п'яний чоловік втопив свою дружину, замкнувши її в гідромасажній ванні.

Як повідомляв портал Знай.uа, раніше ми писали, що у Львові юні шкуродери навмисне скинули з великої висоти кота заради лайків.Жахливе відео вразило українців.

Також портал Знай.uа писав, що у київській школі № 287 викладач молодших класів жорстоко знущалася над одним з учнів. В результаті хлопчик став жертвою буллінга.