У мережі показали ексклюзивні фото відомого фотографа Елісон Джексон, на яких відображено приватне життя подружжя принца Гаррі та Меган Маркл.

Меган Маркл і принц Гаррі
Меган Маркл і принц Гаррі

Фотосесія носить пародійний характер і надзвичайно сподобалася прихильникам королівської родини.
На фото принц Гаррі та Меган Маркл займаються йогою, купують одяг для майбутньої дитини, слухають серцебиття малюка та привітно позують утрьох.

У повідомленні відзначають, що це вже не перший перфоманс фотографа — вона відома своїми чисельними "замальовками" на тему життя королівської родини.
Елісон покепкувала над тим, що може робити Гаррі за відсутності Меган Маркл, відомої прихильниці здорового способу життя. Випити пінту пива та з’їсти жирний бургер, стискаючи книгу про вегетаріанство — цікавий хід! До того ж автори замислись й над майбутнім ім’ям первістка герцогів.

"Точно не Кейт та Томас", — каже Меган, натякаючи на досить важкі відносини Меган з батьком та Кейт Міддлтон.

Нагадаємо, герцогиня Сассекська, дружина британського принца Гаррі Меган Маркл зараз – предмет пильної уваги всіх медіа та ЗМІ.

Меган Маркл
Меган Маркл

Її соціальний статус забороняє їй зніматися у фільмах, як раніше, але незабаром на екрани вийде фільм 2011 року "Посібник для дівчаток і хлопчиків: як скотитися вниз", де Меган зіграла одну з ролей.

Як повідомляв раніше Знай.ua, герцогиня Сасекська Меган перший День святого Валентина в цьому статусі провела без свого чоловіка принца Гаррі.

Меган Маркл
Меган Маркл

Свято Маркл довелося зустріти на самоті - принц залишив вагітну дружину і поїхав в Норвегію нібито заради справ державної ваги.

Згідно з даними Кенсінгтонського палацу, принц покинув Лондон 14 лютого для короткої поїздки в рамках своїх обов'язків генерал-капітана Королівської морської піхоти. Член британської королівської сім'ї повинен відвідувати щорічні зимові військові навчання, і цього разу вони випали на День всіх закоханих.

Також Знай.ua писав про те, що за життям британської королівської сім'ї слідкують люди по всьому світу.