Сотні чоловіків і жінок проткнули металевими предметами власні обличчя в рамках барвистого параду на індонезійському острові Борнео.

Десятки людей, які називають себе "татунгами", в яскравих традиційних одягах пронизували себе холодною зброєю і ходили по цвяхах без будь-яких травм, повідомляє Daily Mail.

Багато учасників параду провели ритуал під звуки гучної музики.

Чоловіки проробляє отвору в особах

За місцевим традиціям, татунг — це цілитель, який живе в околицях Сингкавана на Борнео, і володіє надприродними здібностями — не відчуває болю при ударі гострою зброєю.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Стародавнє мистецтво татунга, яке є частиною фестивалю Cap Go Meh, як вважається, виганяє поганих духів, які можуть вплинути на життя людей.

У хід йде будь-холодна зброя

Татунги являють собою змішану у культурному відношенні групу, до складу якої входять вихідці з числа етнічних китайців і даяків.

Парад приваблює тисячі туристів і підкреслює калейдоскоп різних культур, що зустрічаються на великому індонезійському архіпелазі.

І хоча 90 % індонезійців є мусульманами, у країні проживають сотні різних етнічних груп і релігійних меншин, включаючи християн, індусів і буддистів.

Навіть мачете

Також зовсім недавно незвичайне святкування Нового року або "Свята весни" пройшло на південно-заході Китаю в минулий четвер.

Дівчатка з дивовижними головними уборами, виготовленими з волосся предків і одягнуті у вишукані сукні, виконали дивовижний танець.

На тлі приголомшливих гір десятки жінок народності "Довгий ріг" виступили на щорічній квітковому фестивалі під назвою "Tiaohuajie".

Процес створення незвичайної зачіски

Глядачі запам'ятали на смартфони і фотоапарати як жінки виконали незвичайний ритуал, одягнувши сукні та сорочки, вишиті трояндами і геометричними візерунками.

Але, мабуть, найбільшою інтерес представляють високі головні убори, зроблені з шерсті, мотузок і волосся предків, обгорнені навколо рогів тварин білою тканиною.

Нагадаємо, модні пользовательнецы з різних країн світу запустили новий суворий тренд.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у соціальних мережах зараз гуляє новий тренд під хештегом #10yearschallenge.

Також "Знай.uа" писав, дівчата по всій земній кулі виставляють свої профілі фотографії топлес, прикриваючи груди фруктом.