Батьки школярів у Великому Камені (Росія) влаштували самосуд над учнем п'ятого класу, який знущався над дітьми.

Знаючи, що прогресу у справі про приниження немає, скарги в ПДН і заяви в поліцію не діють на школяра, батьки 20 лютого зловили дитину в школі, а потім, при всій школі, занурили в чоловічий туалет.

школяр
школяр

Один з учасників самосуду заявив, що це плата за побиття школярки, яка зараз у лікарні.

Більшість школярів схвалили такий вчинок, оскільки він багатьох принижував. Після інциденту адміністрацією школи була викликана поліція, швидка і слідчий комітет.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Зазначається, що коли школяр принижував дітей, то екстрених служб ніхто не викликав.

Варто нагадати, що школярі два місяці "розважалися" з маленькою дівчинкою на очах у вчителів.

школярі
школярі

Інцидент стався в смт Нововоронцовка Херсонської області. В одній з місцевих шкіл дівчинка протягом 2 місяців страждала від групи підлітків. Однокласники вирішили самоствердитися за її рахунок.

Троє 15-річних підлітків знущалися над своєю ровесницею, на перервах - штовхали, принижували і ображали лайливими словами. Слабкіша за них, тиха однолітка не могла постояти за себе, дати відсіч. Однокласники просто стояли осторонь і спостерігали за приниженнями.

Справа в тому, що адміністрація школи не помічала, що над дівчинкою знущаються однокласники. Більше того, на це навіть не звернула уваги шкільний психолог. Мама 15-річної дівчинки помітила синці на тілі і відвела доньку у лікарню. З цього моменту справою зайнялася поліція, яка інкримінувала інцидент як булінг.

булінг у школі
булінг у школі

Ярослав Шанько - керівник відділу ювенальної превенції Головного управління Нацполіції Херсонщини - повідомив про те, що адміністративні протоколи склали не тільки на батьків неповнолітніх правопорушників, але і на адміністрацію школи на чолі з директором.

Нагадаємо, У Львові директор школи потрапила в гучний скандал: кинула дитину на кордоні

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Київські підлітки кинули в авто сніжок і опинилися в лікарні: повне відео

Також Знай.ua" писав про те, що Путін наказав видати в Криму нові підручники: Україна - не Україна