У мережі з'явилося відео, на якому зафіксовано випробовування "Посейдона" - російського безпілотного підводного човна.

Володимир Путін під час свого виступу перед Федеральним збором заявив, що навесні перший атомний підводний човен спустять на воду.

На сайті ж Міноборони Російської Федерації викладено відеозапис, на якому російський підводний апарат "Посейдон" проходить випробування.

Раніше ми писали, що нещодавно у місті Абу-Дабі - в столиці Об'єднаних арабських еміратів - на міжнародній виставці зброї Росія представила сучасний беспілотник "КУБ-БЛА", чим розбурхав користувачів соціальних мереж.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Розробники показали не тільки зліт, а і сам процес пересування у повітрі цього безпілотника, а також деякі бойові операції, які він може виконувати.

Також раніше ми писали, що колишній президент Польщі Олександр Кваснєвський розповів про найбільші бажання кремлівського диктатора Володимира Путіна.

Зокрема, колишній президент розповів, що Путін фактично все своє президентство переслідував лише дві виключні мети. Перша полягає у перетворенню Росії на великого глобального гравця, яку він раніше встиг виконати. Друга ж полягає у збиранні земель Радянського союзу у тому числі України, яка Путін через війну намагається провернути.

Нагадаємо, що популярний журналіст Дмитро Гордон заявив, що постійне зростання рейтингу кандидата в президенти Володимира Зеленського пояснюється тим, що українці хочуть влаштувати протестне голосування і отримати нове обличчя в політиці. Люди намагаються позбутися обридлих політиків старої формації.

Як повідомляв Знай.uа: США та Україна можуть стати стратегічними партнерами. Зараз така перспектива для Америки значно ближче, ніж з декількома країнами НАТО.

Також Знай.uа писав, що нещодавно президент Росії оголосив про припинення Договору щодо ракет середньої та малої дальності, а тепер і зовсім став безстрашним - погрожує Америці дати відповідь, якщо у Європі з'являться американські ракети.