Королева Єлизавета II повернулась до виконання своїх безпосередніх обов’язків після відпочинку. Зокрема у середу, 20 лютого, вона провела приватну аудієнцію з послами Шрі-Ланки і Сьєрри-Леоне. Для зустрічі вона королева стильний весняний образ фіолетового кольору.

Про це повідомили на офіційній сторінці королівської родини в Twitter.

"Сьогодні під час аудієнції її Величності пані Маніша Гунасекара була прийнята Королевою і презентувала Листи відкликання свого попередника та своїх власних посвідчень у якості Посла від Демократичної Соціалістичної Республіки Шрі-Ланки до Суду Сент-Джеймса", - йдеться в повідомленні.

Приватна зустріч відбулась в Букінгемському палаці в одній з палат королівського двору. 92-річна Єлизавета II була вдягнена у міді-сукні прямого силуету. Доповнила образ Єлизавета II лакованими туфлями чорного кольору і такою ж сумочкою.

На її шиї та вухах традиційно були прикраси з перлів, а губи та рум'яна були підведені в тон до сукні. Королева виглядала стримано, свіжо та яскраво водночас. Її гості у Букінгемі в той же час прибули в традиційних костюмах біло-чорної гами.

Королеві Великобританії Єлизаветі II вже 92 роки, проте вона не соромиться експериментувати із зовнішнім виглядом (у рамках протоколу, звісно), і залишатися іконою стилю для всього світу.

Нагадаємо, що нещодавно на офіційному інтернет-сайті графства Хемпшир було опубліковано новину про смерть чоловіка королеви Єлизавети II - принца Філіпа. Однак не все виявилося так, як було написано.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Меган Маркл пішла проти королівських традицій: герцогиня задає нову моду.

Раніше "Знай.uа" писав за законом герцогство може бути успадковано тільки дітьми чоловічої статі, тому дочки Меган і Гаррі не зможуть стати герцогинями.