Кремль б'ється в істориці. А вся причина в тому, що Ізраїль нарешті показав унікальну зброю на виставці Aero India 2019.

На думку російських ЗМІ, на відеозаписі в якості прикладу зображені росіяни.

Так ізраїльська компанія Israel Aerospace Industries на виставці показала свій комплекс протиповітряної оборони MR-SAM. В якості ворога в рекламному ролику показано вертольоти, які стоять на озброєнні російської армії Ка-50.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

На думку РосЗмі, відео показували на великому екрані і його бачили багато. Російські ЗМІ вже не раз билися в істериці від Ізраїлю: він постійно використовує в рекламних кампаніях техніку, яка стоїть на озброєнні ворога і сильно нагадує російську або радянську.

В рекламному ролику на виставці Aero India 2019 ізраїльський комплекс ЗРК Barak-8 розправляється не тільки з російськими вертольотами, але також дісталося і літакам Су-35. У соціальних мережах їх прозвали за це «Богами маркетингу».

Варто нагадати, що у колишнього програміста Пола Ле Ру незвичайний і вражаючий послужний список: торгівля наркотиками, хімікатами, золотом і навіть зброєю.

Сорокашестирічний Ру вважається одним з найбільш успішних і небезпечних кіберзлочинців нашого часу, повідомляє The Sun.

Використовуючи колишніх американських солдатів в якості "шісток", він займався відмиванням золота через Гану, контрабандою метамфетаміну з Північної Кореї і підкупом сомалійських піратів.

Злочинні угоди приносили йому близько 250 мільйонів доларів в рік. При цьому Ру був турботливим батьком: виховував 11 дітей, які проживають в різних країнах.

Нагадаємо, У мережі показали висадку бійців ЗСУ на Донбасі: перемога за нами

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Армія Ізраїлю знищила новітню зброю Росії: феєричне відео

В мережі ізраїльська військова компанія Aerospace Industries презентувала ролик з безпілотником-камікадзе Mini Harpy, який знищує РЛС на базі С-400.

Також Знай.ua" писав про те, що Україна показала світу "Вербу": є чим дати Путіну по зубах