В мережі стає популярним відео, де, ймовірно, вдалося зняти сліди і самого снігової людини. Кадри зняла подружня пара зі США.

Відео було знято на півночі США в лютому 2019 року. Молода подружня пара перебувала у себе вдома і побачила дивний силует біля свого будинку.

Варто відзначити, що американці жили біля лісу і звикли, що біля їх будинку можуть гуляти різні звірі, однак ця істота мала обриси людини, хоча було вкрите шерстю.

Поруч з їх будинком знаходиться засніжене поле і ліс. Пара вирішила перевірити, що це за дивна істота гуляє навколо. Опинившись зовні, американці незабаром побачили великі сліди на снігу.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що британський сміливець довів, що можна спуститися в справжнє пекло і не тільки вціліти, а й наробити вражаючих знімків.

Двадцятишестирічний Крістофер Хорслі з Ормскирка підкорив три кратера діючого вулкана в Вануату, пише The Sun.

"Я відкриваю нові шляхи до извергающимся вулканів", — розповів про себе сміливець.

За словами альпініста-екстремала, він завжди був у захваті від пригод. Незвичайним і небезпечним хобі він захопився ще в підлітковому віці.

"З 21 року я постійно кидаюся в подорожі. Мене навіть усиновила плем'я в Папуа", — розповідає про свої пригоди Крістофер.

Всі три кратера (Бенбоу, Марум і Амбрім) активні, але виверження Бенбоу не відбувалося з 1913 року.

Крістофер використовував спеціальну канатну техніку, щоб спуститися в жерла вулканів.

Нагадаємо, біолог опублікував страхітливі кадри з гігантською зграєю морських монстрів. Акули-молоти об'єдналися у величезну зграю.

Як повідомляв Знай. ua, жінка виявила чудовисько з людськими зубами і тілом змії. Це чудовисько водиться у водоймах і поглинає плоди рисових плантацій.

Знай. ua писав, історія норвежця, який став справжнім альфа-самцем. Чоловік, який приручив дику природу.