В Ісаакіївському соборі (Росія) "Концертний хор Санкт-Петербурга" до Дня захисника Вітчизни 23 лютого виконав пісню про атомне бомбардування США. Відеозапис цього виклав у мережу блогер Геннадій Мохненко.

В основній програмі хор виконав пісні Володимира Висоцького, Олександри Пахмутової та інших авторів. А після 60-ї хвилини пролунала пісня "На підводному човні, або про зарплату військовослужбовців" Андрія Козловського.

У грайливій формі російські хористи співали такі слова:

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"На подводной лодочке с атомным моторчиком

Да с десятком бомбочек под сотню мегатонн

Пересек Атлантику и зову наводчика:

"Наводи, говорю,- Петров, на город Вашингтон!"

Тру-ля-ля, тру-ля-ля, все могу за три рубля!

Здравствуй, новая земля неприятеля!

И на самолетике сверху друг мой Вовочка

Не с пустыми люками в гости прилетел,

На подводной лодочке да с атомным моторчиком

Экипаж веселую песенку запел.

Тру-ля-ля, тру-ля-ля, можем все за три рубля!

Ты гори, гори земля неприятеля!

Сладко дремлют в Норфолке огоньки по берегу,

Спят усталые игрушки, негры тихо спят,

Ты прости, Америка, хорошая Америка,

Но пять сотен лет назад тебя открыли зря.

Тру-ля-ля, тру-ля-ля, все могу за три рубля!

Пополам гори земля неприятеля!"

Цікаво, що 24 лютого провідний пропагандист РФ Дмитро Кисельов у програмі "Вести недели" на "Россия-1" перелічив цілі на узбережжях США, по яких можуть вдарити російські гіперзвукові ракети "Циркон" – зокрема, Пентагон у Вашингтоні, пункт управління президента США і командний центр Комітету начальників штабів у Форт-Рітчі (штат Меріленд).

Дивіться: російський хор заспівав про ядерне бомбардування

Песни о ядерной бомбежке Америки и негров, под куполом Исаакиевского собора, в честь 23-го февраля - это НЕЧТО!!! Не пропустите сей шедевр скрепоносной уродины - россии... )))) Но главное... Питерская интеллигенция - ликует!!! Пуси-Райт рвут волосы в сторонке!!!))) Текст.... На подводной лодочке с атомным моторчиком Да с десятком бомбочек под сотню мегатонн Пересек Атлантику и зову наводчика: \"Наводи, говорю,- Петров, на город Вашингтон!\" Тру-ля-ля, тру-ля-ля, Все могу за три рубля! Здравствуй, новая земля Неприятеля! И на самолетике сверху друг мой Вовочка Не с пустыми люками в гости прилетел, На подводной лодочке да с атомным моторчиком Экипаж веселую песенку запел. Тру-ля-ля, тру-ля-ля, Можем все за три рубля! Ты гори, гори земля Неприятеля! Сладко дремлют в Норфолке огоньки по берегу, Спят усталые игрушки, негры тихо спят, Ты прости, Америка, хорошая Америка, Но пять сотен лет назад тебя открыли зря. Тру-ля-ля, тру-ля-ля, Все могу за три рубля! Пополам гори земля Неприятеля!

Geplaatst door Gennadiy Mokhnenko op Maandag 25 februari 2019

Нагадаємо, у зіткненнях на кордоні з Колумбією у Венесуелі поранили російську пропагандистку Ніколь Крамм, яка в той момент здійснювала кінооператорську роботу.

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Рибка зібралася в політику і згадала поради ФСБ. Також "Знай.ua" писав, що директор НТВ та Останкіно Малашенко вкоротив собі віку у Росії.