В Німеччині В середу відбувся суд над племінником кремлівського пропагандиста Дмитра Кисельова Сергієм.

Він звинувачується в актах насильства, що являє загрозу для України.

За інформацією Die Welt, перед судом постав 48-річний німецький громадянин Росії.

Він звинувачується прокуратурою в участі у воєнізованій підготовці в таборі Санкт-Петербурга в 2014 році.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Видання розкриває ім'я підсудного, але за інформацією російських ЗМІ ясно, що ймовірний злочинець – Сергій Кисельов, який є племінником клемлівського рупора пропаганди Дмитра Кисельова і має громадянство Німеччини.

Під час тренувань в Росії він навчився володіти зброєю, а мета його перебування там – війна проти України під командуванням націоналістів, стверджує німецький суд.

Кисельов заперечує, що Україна є суверенною державою.

Серед усього іншого, він звинувачується в підготовці серйозного акта насильства, що представляє загрозу для безпеки держави. У Німеччині цей злочин карається законом, навіть якщо воно вчинене за кордоном.

Кисельов був затриманий в Болгарії в травні 2018 року і передано Німеччині. Слухання триватимуть три дні.

Варто нагадати, що Російський пропагандист Дмитро Кисельов, схоже, зійшов з розуму. В ефірі своєї програми він показав, як російські гіперзвукові ракети "Циркон" летять на такі мішені, як заміська резиденція президента США Кемп-Девід і Пентагон. Про це стало відомо з російських ЗМІ.

Дмитро Кисельов, ведучий програми "Вісті тижня", в ефірі минулого неділі прокоментував виступ президента Росії Володимира Путіна перед Федеральними зборами і нахваливание сучасної зброї. При цьому він показав напрямки, куди можуть полетіти російські ракети.

Нагадаємо, Дружок Путіна заговорив про державний переворот в РФ: я не згоден, щоб мене піддавали цензурі

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Розлючені українці вийшли на безстрокову акцію протесту: перекрили траси і зносять паркани

Також Знай.ua" писав про те, що Порошенко підписав найважливіший закон про Донбасі: змінює все