У Росії, в місті Курськ, сталася ДТП за участю двох БТР.

Вони затиснули між собою чотири легкових автомобіля.

Як кажуть в командуванні Курського військового гарнізону, інцидент стався через «вклинювання цивільних легкових автомобілів в організовану колону військової техніки, яка слідувала за встановленим маршрутом у пункт постійної дислокації».

За словами очевидців, БТР, що стояв на початку колони, здавав назад. Його прикладу наслідували й інші.

Варто нагадати, що 26 лютого близько 1:30 ночі в Києві поліцейські затримали слідчого ДБР (Державного бюро розслідувань), який керував автомобілем у стані алкогольного сп'яніння. Екіпаж Національної поліції зупинив підозрілий автомобіль і, як виявилося, не дарма.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Правоохоронці склали протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іного сп'яніння або під дією лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції) Кодексу про адміністративні правопорушення України.

Директор ДБР Роман Труба повідомив про те, що збирається дочекатися результатів перевірки, яку має провести Управління внутрішнього контролю, і після цього приймати рішення щодо цього працівника. Також він зазначив, що жодних затримок у часі не повинно бути. Чоловік нагадав, що вони - новий правоохоронний орган, який повинен стати прикладом для інших, тому жоден працівник не має права на помилку, і що ніхто нікого "покривати" не буде - якщо порушив закон, повинен відповісти. Роман Труба зазначив, що якщо працівник ДБР порушив закон, то він повинен піти з посади.

Нагадаємо, У Львові п'яна матуся з дітьми в машині влаштував моторошну ДТП: подробиці

Як раніше повідомляв "Знай.ua" У центрі Дніпра іномарка провалилася в пекло: моторошні кадри

Також Знай.ua" писав про те, що Обвинувачені у вбивстві двох міліціонерів вийдуть на свободу: нардепи допомогли