Одіозний російський телеведучий Дмитро Кисельов не вважає себе відповідальним за тюремне ув'язнення племінника в Німеччині.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Зокрема, одіозний російський пропагандист відзначив, що про участь його племінника у бойових діях на Донбасі на стороні проросійських бойовиків було відомо вже доволі давно. Проте лише зараз "хейтери" розганять цю інформацію.

"Це все було відомо і до мене. Я тут не був першоджерелом цієї інформації", - заявив він. І додав, що до такої реакції на свої слова був готовий. "Ну, це публічна інтерпретація. Про те, чим займався Сергій, було відомо і без мого інтерв'ю. Вони просто не хочуть розкривати свої джерела. Це звичайна історія, тут немає нічого нового. Ми звикли до хейтерских зауважень. У нас сильний імунітет проти цього", - заявив Кисельов.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що в Німеччині відбувся суд над племінником кремлівського пропагандиста Дмитра Кисельова Сергієм. Він звинувачується в актах насильства, що являє загрозу для України.

За інформацією місцевих ЗМІ, перед судом постав 48-річний німецький громадянин Росії. Він звинувачується прокуратурою в участі у воєнізованій підготовці в таборі Санкт-Петербурга в 2014 році.

Видання розкриває ім'я підсудного, але за інформацією російських ЗМІ ясно, що ймовірний злочинець – Сергій Кисельов, який є племінником клемлівського рупора пропаганди Дмитра Кисельова і має громадянство Німеччини.

Під час тренувань в Росії він навчився володіти зброєю, а мета його перебування там – війна проти України під командуванням націоналістів, стверджує німецький суд.

Кисельов заперечує, що Україна є суверенною державою.

Серед усього іншого, він звинувачується в підготовці серйозного акта насильства, що представляє загрозу для безпеки держави. У Німеччині цей злочин карається законом, навіть якщо воно вчинене за кордоном.

Кисельов був затриманий в Болгарії в травні 2018 року і передано Німеччині. Слухання триватимуть три дні.

Нагадаємо, у Росії масово гинуть свідки путінських звірств на Донбасі.

Як повідомляв "Знай.ua", путінський хор завив про ядерну атаку на США просто у храмі.

Також "Знай.ua" писав, що Кисельов з'їхав з глузду і направив ракети на США.

Племінника пропагандиста РФ Кисельова судять у Німеччині