Президент країни-агресора Росії Володимир Путін знову безглуздо осоромився на публіці, повідомляє Politeka.

Цього разу його підняли на сміх через безглузду заяву про рідного батька, який, за словами Володимира Путіна, воював у загоні спецпризначення.

Про це він відрапортував у своєму особистому мікроблозі Twitter звичайний російський пропагандист Дмитро Смирнов, який продовжує представлятися як "журналіста кремлівського пулу".

"Мужик, каже, на нас подивився уважно, дістав гранату, потім другу і закидав нас цими гранатами" Життя така проста штука і жорстока": Путін на вечорі СЗГ розповів, що його батько воював у загоні спецпризначення", - пише він у своєму мікроблозі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Користувачі не змогли обійти стороною публікацію і зазначили, що Володимир Путін продовжує вішати локшину на вуха росіянам, розповідаючи кожен раз нові історії про своїх родичів.

"Настав час ох*дівельних історій", "Чекаємо історій, як батько штурмував Берлін", "Зап*зделся кдбшний людожер, замість підйому нульового антирейтингу виставляється посміховиськом, все більше ненависним", "Краще б мовчав. Батько, за його словами, за рідну землю воював, а син цю землю розпродав іноземним колегам", "Найголовніша диверсія батька Путіна - зачаття сина", "У Пыни ботокс вразив залишки мозку", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, що Клімкін ледь не вбив Путіна його ж зброєю. Глава Міністерства закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що Росія і Білорусь походять від України, яка є прямою послідовницею Київської Русі.

Клімкін досить прозоро пояснив свою точку зору - він називає Україну "спадкоємицею Київської Русі", а появу Росії і Білорусі пояснює відділенням від Києва.

Раніше Знай.uа повідомляв, які природжені політики за знаком Зодіаку: дізнайтеся, чи здатні ви змінити історію.

Також Знай.uа" писав, топ самих дивних місць, в яких можна знайти "Оскар": забула, куди поклала.