Головне завдання України - повернути Україну до складу Російської держави.

Таку скандальну заяву зробив політик, який очолив замість російського артиста Йосипа Кобзона громадську організацію земляцтва донбасівців в Москві Геннадій Онищенко, передають Патріоти України.

Геннадий Онищенко

"Звичайно ж, кінцева мета (організації земляцтва донбасівців - ред.) - це повернення України до складу Російської держави, її інтеграція... Тому що ніде - ні в якій там Європі - вона нікому не потрібна, а якщо потрібна - то як просто придаток, що поставляє на ринки дешеву невибагливу робочу силу". Геннадій Онищенко

Крім того, "правильный хохол" пояснив, як буде здійснювати свій задум.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Геннадий Онищенко

"Ну, як? Працювати, працювати ... Пояснювати, їздити. Розповідати. Зокрема, є у нас ще Асоціація земляцтв України в Росії - це, приблизно, два десятка областей, які теж сьогодні мають потужний потенціал. Це ось один канал. Найголовніший, звичайно, канал - це звернення до наших витоків, до нашої історії... це нині - важко, і ніхто не спрощує ситуацію. Але - нікуди від неї не дінешся". Геннадій Онищенко

Нагадаємо, що прем'єр-міністр України Володимир Гройсман не так давно заявив, що в нашій країні є можливість видобутку набагато більшої кількості газу і його більш ефективного використання.

Володимир Гройсман
Володимир Гройсман

Глава уряду розповів на своїй сторінці в Facebok: "Україна - енергетична країна. Я впевнений, що ми можемо добувати більше власного газу і споживати його якнайефективніше. Для нас абсолютно реально в майбутньому не залежати від будь-яких поставок газу з-за кордону".

Згідно з інформацією, яка прозвучала від прем'єра, в країні вже відкриті геологічні дані, введені прозорі аукціони і конкурси, що дасть можливість всього через чотири роки збільшити видобуток блакитного палива.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Лукашенко прокоментував передвиборчу кампанію в нашій країні і висловив упевненість, що новим главою країни знову стане Порошенко.

Також "Знай.uа" писав, що Зеленський розповів про те, як планує припинити військові дії на тимчасово окупованому Донбасі. Відомий шоумен переконаний, що для цього необхідно сісти за стіл переговорів.